Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogy vegyem rá a szüleim,...

Hogy vegyem rá a szüleim, hogy ne utazzunk el?

Figyelt kérdés
Nagyon utálok velük elutazni nyaralni. Hogy vegyem rá őket, hogy ne menjünk?
2010. júl. 25. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

Szegény 15 éves leányzónak miket kell itt végigolvasnia.... (ezúton kérek elnézést Tőled, ha untatunk)

10:56 vagyok. Köszönöm a reakciót :)

"Majd ha eleget utazol, rájössz talán, hogy mivel az élet mindenhol kb. ugyanolyan, csak a látványelemek különböznek, tehát látványokban, képekben kimerülnek a különbségek, ezért az utazás tök fölösleges."

--> elég sokat utaztam már, igaz, külföldön csak közelebbi országokban jártam, ill. 1x É-Afrikában. Belföldön nagyon sok helyen megfordultam már, és az a célom, hogy eljussak a legeldugottabb falvakba is, mert sokszor ott találni meg a legnagyobb kincseket, legyen az építészet, természeti érték, jellegzetesség,kultúra, bármi.

"látványelemek"??? úgy beszélsz kb., mintha az űrben járnánk...

"Én az élményekért utazok, amik csak az enyémek"

Elhiszem (mert jóhiszemű vagyok), hogy beletartozol az utazó embereknek ebbe az 1-2%-ába :))))"

--> sajnálom, hogy olyan emberekkel van körülvéve, akik a (szerinted) 98-99%-hoz tartoznak.

Minden jót!

2010. júl. 27. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
22%

"sajnálom, hogy olyan emberekkel van körülvéve, akik"

Szerencsére nem. Nem keresem ilyenek társaságát, mert a reprezentáló, státuszcentrikus kispolgár típusa eléggé untat, kicsit gyerekesnek érzem :))))

2010. júl. 27. 17:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem veled akkor is valami baj van, hogy ilyeneket irsz. Az utazas pedig egyaltalan nem a pihenesrol szokott szolni. Pihenni otthon is lehet, ahhoz tenyleg nem kell mashova elmenni. En sem tartom sokra azokat, akik elutaznak tengerpartra 5csillagos szallodaba, es a parton es a szalloda medencejen kivul nem is latnak semmit, de igenis lehet okosan utazni, ugy, hogy megismerj mas helyeket, szokasokat. Engem legalabbis biztos, hogy gazdagitottak az eddigi utazasaim. De a te dolgod amugy. Maradj otthon, nezegesd a google earth-ot, mi pedig megyunk, korulnezunk helyetted is a nagy vilagban.:-) es elvezni fogjuk, megha el is faradunk, meg ha sokat is kell szervezkedni, gondolkodni, tanakodni...en amugy pont ezeket szeretem...
2010. júl. 27. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:

ma 18:37

Pontosan erről beszélek. Tudtam, hogy rajzani fognak az emberek bizonygatni, hogy aki nem él-hal az utazásért, azzal valami gond van. Mert féltik az utazásaik társadalmi értékét :))))

2010. júl. 27. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!