Páran elszeretnénk utazni egy nem túl drága helyre (ezalatt azt értem, hogy sajnos a tengerentúl kizárt), de egyikünk sincs 18 éves, én úgy tudom, hogy a szállást meglehet oldani diákszállón, vagy vmi hasonlón, és nem kell 18-nak lennünk (ez egyébként valóban így van?) Legszívesebben repülővel mennénk, hiszen olcsóbb mint a vonat. Mit ajánlanátok, hova menjünk? Spanyolországot, Angliát, Olaszországot és Görögországot nem szeretném. Mindegyiket különböző okok miatt. De Spanyolország akár szóba jöhet. Szerintetek Spanyolországban, Franciaországban vagy Egyiptomban lenne olcsóbb a diákszállás?
Szerintem Spanoly vagy Franciaország, mert ezeken a helyeken tudtok kicsit eldugottabb helyeket keresni, amik nem kifejezetten turista célpontok, és nem olyan megfizethetetlenül drágák, viszont van minden, ami kell!
Nem vagyok benne biztos hogy megoldható 18 alatt, ezt a társaságok és a szállásadó honlapján kell megnézni, ha nincs kiírva, akkor e-mailben vagy telefonon megérdeklődni, nehogy esetleg vonattal elmehessetek de végül nem lesz hol aludni. Néhány busz társaságról, illetve egy légitársaságról is tudok akik nem fuvaroznak 18 éven aluliakat felnőtt kíséret nélkül, de van olyan ahol pl szülői engedéllyel lehet.
2010. ápr. 8. 17:09
2/19 anonim válasza:
Ja igen, és ha Olaszország felé nem akartok menni, pedig oda már tényleg hihetetlenül olcsó nyaralást ki lehet hozni, akkor nézelődjetek Bulgária, Horvátország, Montenegró felé, ha nagyon sok pénzetek van akkor Portugália! :)
2010. ápr. 8. 17:10
3/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, Portugália hát a pénztárcánknak távol lenne :P de Olaszország meggondolandó, viszont gondoltunk Spanyolországon belül Mallorcára, tudom, hogy nem olcsó hely az sem, de talán találunk olyan szállást ami olcsó és be is engednek oda, ha valaki tapasztalatból tudja, hogy Mallorcán van ilyen akkor légyszi írjon
Ha oda készültök, akkor érdemes ezeket átböngészni, beírni keresőbe amelyik szimpatikus, megnézni a saját honlapjaikat is. Ha egy hétre mentek nem ússzátok meg túl olcsón, a repülőjegy baromi drága. Ha olcsóbban akarjátok megúszni, akkor keressetek egy nagyvárosba valami olcsó fapadost és onnan tovább valami helyi kis társasággal Mallorcára, mert így sokkal olcsóbban kijöhet, mint valami nagyobb társasággal. Azt hiszem nyáron Wizz air is repül arra. 40 ezer körül kijön náluk egy retúr jegy nyár közepére, ez még egészen tűrhető. Amúgy ha ilyenekben gondolkodtok, akkor nézzetek körül Málta, Ciprus, Ibisa és Kanári-szigetek vonzatába is, ezek sem hiszem hogy magasabb árkategóriába esnének, de ezek mind mind (Mallorca is) turista paradicsomok, szóval nem hiszem hogy túl olcsón megússzátok. Érdemes mindegyik helyhez egy kb kalkulációt végezni oda vissza utazással 5-6 napi szállással, esetleges költségekkel, tömegközlekedés, strandbelépő stb + kaja.
2010. ápr. 8. 18:00
6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát teljesen igazad van, Mallorca elég felkapott és ezért felkapott hely, hát nem tudom, majd meglátjuk, de valószínűleg keresünk egy "csendesebb" helyet, és az oldal amit küldtél tényleg valós, vagyis minden ott felsorolt hotelra igaz, h nem kell 18-nak lennünk?
2010. ápr. 8. 18:09
7/19 A kérdező kommentje:
a második felkapott helyett drágát akartam írni :)
2010. ápr. 8. 18:10
8/19 anonim válasza:
Ebben nem vagyok biztos! Az oldal valós, tehát a szállások léteznek, az árak is helyesek megközelítőleg. Azért szeretem, mert rengeteg komment van a hostelekről is, amiket ha tudtok kicsit angolul érdemes elolvasni, így tapasztalatokat is megtudtok, hogy milyen helyen van, mennyire jófej a személyzet, könnyű e a közlekedés stb... Ha valamelyik megtetszik és árban sem rossz, akkor mindenképpen keresd meg a saját honlapjukat, nézz körül rajtuk, és ha nem írja sehol akkor írj nekik egy e-mailt, kérdezz rá, hogy lehet-e.
2010. ápr. 8. 19:01
9/19 A kérdező kommentje:
rendben,találtam is egyet, ami számunkra egész korrekt lenne, olcsó is és közel van a tengerhez, a reptértől nincs túl messze, de saját honlapot sehol sem találok, Hotel Salpi, S'Arenal, ha esetleg nektek sikerülne
2010. ápr. 8. 19:05
10/19 anonim válasza:
Igaz csak gyors ránéztem, de az oldalukat egyelőre én sem találtam, csak e-mail címet: recepcion@hotelsalpi.telefonica.net Próbálkozz ezen utolérni őket, pontos árajánlatot kérni x éjszakár, megkérdezni mehettek-e csak 18 éven aluliak, illetve hogy van e honlapjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!