17 évesen hova utazzunk?
Figyelt kérdés
Páran elszeretnénk utazni egy nem túl drága helyre (ezalatt azt értem, hogy sajnos a tengerentúl kizárt), de egyikünk sincs 18 éves, én úgy tudom, hogy a szállást meglehet oldani diákszállón, vagy vmi hasonlón, és nem kell 18-nak lennünk (ez egyébként valóban így van?) Legszívesebben repülővel mennénk, hiszen olcsóbb mint a vonat. Mit ajánlanátok, hova menjünk? Spanyolországot, Angliát, Olaszországot és Görögországot nem szeretném. Mindegyiket különböző okok miatt. De Spanyolország akár szóba jöhet. Szerintetek Spanyolországban, Franciaországban vagy Egyiptomban lenne olcsóbb a diákszállás?2010. ápr. 8. 16:42
11/19 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm, és akkor ezt ugye angolul írjam, nem muszáj spanyolul?
2010. ápr. 8. 19:57
12/19 A kérdező kommentje:
na én megírtam a levelet, de sajnos kaptam egy másikat és abban az volt, h nem sikerült kézbesíteni, nem tudom mi lehet a gond
2010. ápr. 8. 20:20
14/19 anonim válasza:
Akkor sajnos nem tudom.
Az ilyen helyeken azért tudnak persze angolul, lehetnek nekik írni.
15/19 A kérdező kommentje:
azért még próbálkozok és köszönöm a segítséged :)
2010. ápr. 8. 23:23
16/19 anonim válasza:
Mindenképpen tengert szeretnétek?
Menjetek Erdélybe az olcsó, és gyönyörű hely.
Magyarországot bejártátok már?
Mert itt is nagyon sok szép gyönyörű hely van, és 17 évesen még ráértek messzire menni.
Itt is lehet olyat látni ami nem mindennapi.
Ha kalandvágyók vagytok menjetek el egy kúszós mászós barlangtúrára.
Vagy mondjuk az aggteleki barlangba egy hosszútúrára. Ez már nincs kivilágítva. Kaptok védősisakot és reflektort, de nem vészes. A retek ági túrán pedig térdig érő vízben kell menni. De ezek nagy élmények.
Ha ilyesmi érdekel tudok még ötletet adni, csak mondjátok meg, hogy mi érdekelne titeket.
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm az ötleteket, más elég sok helyen jártunk Magyarországon belül, Aggteleken is voltunk, nem is lakunk tőle messze és most valami különlegesre gondoltunk, és ha már nyár akkor legyen tenger, persze tudom, hogy sokkal több rizikóval jár na és pénzzel, úgyhogy igen, inkább egy tengerpart a cél
2010. ápr. 9. 10:40
18/19 anonim válasza:
Montenegró és Bulgária a legolcsóbb, ha tengerre szeretnétek menni :D Viszont Spanyolország elég drága, szóval gondolom s pénz nem annyira akadály, mint ahogy írtad =P
19/19 A kérdező kommentje:
hát nem gond, ha kicsit olcsóbb, annak csak örülök :D
2010. ápr. 9. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!