Lenne egy utam egy hónap múlva Padovába... Nagyon szép város meg szeretném nézni, már egy éve tervezem...
2020. márc. 9. 12:24
1/9 anonim válasza:
Akkor tervezd csak tovább!!
2020. márc. 9. 12:25
2/9 anonim válasza:
Inkább ne.
2020. márc. 9. 12:54
3/9 D. Brasco válasza:
Ahogy megérkezel karanténba zárnak
2020. márc. 9. 13:57
4/9 alletta válasza:
elhalasztanám, amíg "lecseng" a járvány. de a te döntésed, hogy bevállalod-e a következményeket.
2020. márc. 9. 14:06
5/9 anonim válasza:
Fél Olaszország karanténban van. Először ott leszel abban, utána akkor, amikor hazajössz.
2020. márc. 9. 14:21
6/9 anonim válasza:
Hát, én biztos nem mennék most. A jövőbe meg gondolom te is tudod, hogy senki nem lát...
Szóval te döntesz, de én biztos nem tudnék nyugodt lenni ott, végig azon izgulva, hogy elkapok-e valamit, illetve karanténba tesznek-e akár ott, akár utána itthon.
2020. márc. 9. 14:44
7/9 anonim válasza:
Nem. Pont Olaszországban a legrosszabb helyzet. Ajánlom a konzuli szolgálat oldalát. Szerintem most be sem engednének, mivel Padova az 1. zónában van. "Az 1. zónában el kell kerülni a területen történő ki- és belépést, illetőleg a belső mozgásokat minden természetes személynek. Ezek alól kivételt képeznek a nyomós okkal alátámasztható munkavégzés, egészségügyi okok, illetve engedélyezett a bejelentett lakhelyre történő visszatérés."
Meg egyébként is zárva vannak múzeumok, kulturális intézmények.
2020. márc. 9. 15:13
8/9 anonim válasza:
Nem úgy néz ki egyelőre, hogy ez lehetséges lesz, vagy ha az lenne, akkor felelős döntés volna.
2020. márc. 9. 22:00
9/9 anonim válasza:
Nemrég jelentették be a vesztegzárat egész Olaszországra vonatkozóan. Persze ezt előbb-utóbb feloldják, de kicsi az esélye, hogy egy hónap múlva már tökéletesen rendben legyen minden. A helyedben nem most mennék. Ha még sosem láttad, igazán kibírsz még fél évet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!