Kezdőoldal » Utazás » Európa » Egy hónap múlva el tudok...

Egy hónap múlva el tudok utazni Padovába?

Figyelt kérdés
Lenne egy utam egy hónap múlva Padovába... Nagyon szép város meg szeretném nézni, már egy éve tervezem...
2020. márc. 9. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Akkor tervezd csak tovább!!
2020. márc. 9. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Inkább ne.
2020. márc. 9. 12:54
 3/9 D. Brasco ***** válasza:
Ahogy megérkezel karanténba zárnak
2020. márc. 9. 13:57
 4/9 alletta ***** válasza:
elhalasztanám, amíg "lecseng" a járvány. de a te döntésed, hogy bevállalod-e a következményeket.
2020. márc. 9. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Fél Olaszország karanténban van. Először ott leszel abban, utána akkor, amikor hazajössz.
2020. márc. 9. 14:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát, én biztos nem mennék most. A jövőbe meg gondolom te is tudod, hogy senki nem lát...

Szóval te döntesz, de én biztos nem tudnék nyugodt lenni ott, végig azon izgulva, hogy elkapok-e valamit, illetve karanténba tesznek-e akár ott, akár utána itthon.

2020. márc. 9. 14:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem. Pont Olaszországban a legrosszabb helyzet. Ajánlom a konzuli szolgálat oldalát. Szerintem most be sem engednének, mivel Padova az 1. zónában van. "Az 1. zónában el kell kerülni a területen történő ki- és belépést, illetőleg a belső mozgásokat minden természetes személynek. Ezek alól kivételt képeznek a nyomós okkal alátámasztható munkavégzés, egészségügyi okok, illetve engedélyezett a bejelentett lakhelyre történő visszatérés."

Meg egyébként is zárva vannak múzeumok, kulturális intézmények.

2020. márc. 9. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem úgy néz ki egyelőre, hogy ez lehetséges lesz, vagy ha az lenne, akkor felelős döntés volna.
2020. márc. 9. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nemrég jelentették be a vesztegzárat egész Olaszországra vonatkozóan. Persze ezt előbb-utóbb feloldják, de kicsi az esélye, hogy egy hónap múlva már tökéletesen rendben legyen minden. A helyedben nem most mennék. Ha még sosem láttad, igazán kibírsz még fél évet.
2020. márc. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!