3 honap Berlinben?
tudom mindenki mas, de kb?
jo a nyelverzekem, van egy C1 angol es B2 egy masik nyelvbol
Nulláról elég nehéz lenne, elöször otthon kezd el az alapokat.
De ez elég jónak tünik, feltéve, hogy tényleg tanár tartja és nem valaki, aki valamennyire beszél németül.
A gond az, hogy ha kezdö csoportban vagy, ott legfeljebb A2-ig tanítanak, azaz hiába vagy jó, szorgalmas, nincs esélyed komoly eredményre.
Én jövő nyárig tanulnék, mint az őrült, hogy NE teljesen 0 tudással menjek ki, és ott - ha nem tesztírással döntik el, hogy ki hova kerül - akkor megpróbálnék egy olyan csoportba kerülni, ahol egy icipicivel (hangsúlyozom, nem sokkal),de az én szinten FELETT van a mérce. Ez téged is nyilván arra ösztökélne (hacsak nem eleve letojom hozzáállással mész ki,de erről nyilván nincs szó), hogy összekapd magad és teperj.
Szerintem mondjuk ha A1-es tudásod van most durván (ami a totális kezdőszint), akkor egy A2, nagyon max. B1-es szintű kurzusra lenne szabad beiratkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!