Hova utazzunk február elején, ha? (lejjebb)
Biztosan lesznek olyanok is, akik átélték már az általad vágyott élményt, és náladnál jobb iskolákbajártakd, ráadásul hajlandóak neked elmesélni azt az EGYeTLEN útjukat, ahol ők voltak.
Vagy mesélnek a maldívról, amit már te is láttál.
Ezzel szemben tőlem kaptál némi útmutatót is ahhoz, merre indulj. No jó, nem sokat, de hidd el, annál több, mint az itt válaszolók 95 százaléka bármikor mondd neked.
És tényleg nem fogod megspórolni a saját keresgélést, ami egy alap guglizás némi olvasgatással, vagy a nekem fizetendő 3000 Ft per óra plusz 20 százalék jutalékot.
43%-os, állj már le -.-“ te fröcsögsz egy másik kérdés alatt is sztem, ahol a kérdező nem tud angolul, de segítséget merészelt kérni airbnb-ügyben. Ez az oldal a SEGÍTSÉGNYÚJTÁSRÓL szól, nem arról, hogy itt őrjöngjél egy normális stílusú kérdés alatt, és fitogtasd az állítólagos rutinodat. Kisebbségi komplexusod van vagy csak igazából még a falu vége táblát sem hagytad el?
Kedves Kérdező!
Jó szívvel ajánlom Madridot és Ciprust (Rómában is pont februárban voltam, de az ugye nektek már nem játszik). Eső előfordul, de kellemes hőmérséklet van, Cipruson tömeg sincs ilyenkor. Ha bátrak vagytok, akár egy tengeri csobbanás is belefér. Ciprusra viszont repülővel kéne menni, a Wizzairnek jó árai vannak.
Én is pontosan tudom, az itt feltett kérdések többsége az IQ90-es szint, illetve általános iskola 8.osztály színvonal.
Szeretném ha értenéd, az a fajta véleméynkülönbség ami köztünk van, nem fröcsögés. Nevezheted megvetésnek, és igazad van, de nem förcsögés.
Az airbnb-s gyökér is épp arról híres, hogy életképtelen paraszt, aki erre még büszke is.
Szíved joga, hogy védjed, de kérlek NE NEVEZD föröcsögésnek. Ráadásul ha megfogadsz még egy tanácsot, segíteni utoljára az általános iskolai tanítónéni szokott. Utána már önállóan kell megoldanod a leckét.
Segítség itt is, ott is ment.
A ti dolgotok, mihez kezdetek vele.
ma 16:42
Nagyon köszönöm a kedves válaszodat! Szép napot! :)
Én voltam kétszer életemben februárban várost nézni, soha többet! Igaz, mindkét alkalommal rendkívüli hideget fogtunk ki.
Én is a mediterrán térséget ajánlom, Spanyolország, Görögország, Málta, stb. Ha nem esik az eső, kellemes lehet.
De februárban síelni érdemes menni. Ez az időszak arra való. Esetleg téli túrázás, szánkózás ha nem síeltek. Nem kell messzire menni, Szlovákia, Szlovénia, Ausztria hegyvidékei. Szerintem nagyon jó kikapcsolódás a vizsgák után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!