200 000 forintért hova utazzunk el ketten? Tengerpart legyen.
A barátnőmet szeretném meglepni egy utazással és egy lànykéréssel.
Augusztus végén tudnának menni egy hétre. Van olyan tenger Európában, ahova el tudnànk utazni és kijönnénk mindennel együtt ennyiért augusztusban?
Vagy mit gondoltok ez lehetetlen és több pénz kellene? Ha igen mennyivel számoljak?
Haat augusztus vege pont foszezon. Bulgaria olcsobb, mint az osszes tobbi korulottunk levo partszakasz. A helyedben mar most neznek valami szallast esetleg airnb-n. Szoba johet horvatorszag is esetleg egy kemping, de azok sem olcsok mar:/ ha bevallaljatok, hogy feltankoltok elelmiszerrel, magatoknak foztok sutogettek, egesz jol ki lehet jonni. Mi voltunk igy egyszer szeptember elejen es nagyon jo hangulata volt :) szoktal buszos utazasokat is szervezni pl gorogorszagba, bulgariaba, spanyolorszagba, ilenkor az ut+szallas megvan partiz ezer forintbol/fo. Az etkezes a legdragabb sajnos, ha hotelbe mentek nyilvan nem tudsz fozni, ezert gondolom, hogy erdemesebb egy apartman/kemping.
Elnezest a hosszu valaszert, de hobbim a nyaralas szervezes :D
Például ide, Olaszországba.
Igaz, hogy csak 5 napos, de kb 200-ból kijön 2-töknek :) Én örülnék egy ilyen meglepinek. Ha busszal mentek, akkor végig tudsz vele foglalkozni.
Albánia
Montenegró
Bulgária
Ha kifogtok olcsó jegyet akkor Olaszország pl Bari.
Köszi mindenkinek. Albánia és Bulgária volt amin én is agyaltam. Az előbbi jobban tetszik de túl sokat nem tudok róla nem tudom elég lenne e a pénz. Az árakat nézve úgy gondolom de a kaja fogalmam sincs mennyi lenne nem nagyon találtam meg neten
Igazából a helyi kajàkra gondoltam nem főzésre.
Úgy szoktuk amikor nyaralunk hogy reggelire és vacsoràra boltból veszünk szendvicset, péksütit meg helyi dolgokat, nasikat. Ebédre meg étterem vagy gyorsbüfé, abból is lehetőleg olya amit otthon nem kapunk
Horvátország szerintem elég drága lett, azon nem gondolkzram
200 ezerből rengeteg helyre mehetsz, természetesen csak akkor, ha képes vagy magad repülőjegyet venni és szállást foglalni.
Azt már nézted, hogy Burgasz például aug 20-án és 22-n is 3500 Ft a wizzairnél? Tudom én, hogy nincs meg a visszaút még, de picit nézelődsz, és az is 10 ezer alatt meglesz. Ennyit megér. Ha pedig nincs olcsó hazaút repülővel közvetlenben, jösttök Szófián át, az kb 600 Ft lesz per fő, vagy flixbusszal vagy vonattal. (SZófiába kbb 3000 Ft a bolgár vonat).
Aztán zseniális hely ohrid, amit a többiek nem mondtak. LemészSZkopjébe 3000 Ft-ért ahonnan irány a tó.
Szerintem Podgorica - Montenegró - túlárazott a nyáron, azt a helyedben nem nézném. Tirana lehet klassz, ha retúrban 20 ezer találsz jegyet (wizzair), akkor jó buli. Súgok: ezt is irányonként kell megvenni, nem egyszerre.
De kérlek, ne hallgass azokra, akik Albániából átkompoztatnának Korfura. Fszság az egész. Lúzerek mondanak ilyet csak.
De hogy megihlesselek még, fogsz találni Szalonikit 6000 Ft-ért repülővel. Aug elején Castellon-t 4000 Ft-ért.
Keresni kell, ez a titka.
Szálláshoz booking.com vagy airbnb.
Ha 200 fölé mész teljes árban, valamit nagyon rosszul csinálsz.
Köszönöm 8# nagyon hasznos volt! Nézem is a repjegyeket, amiket írtál.
Természetesen magam foglalnàm az egészet. Európán belül több utat leszerveztem már, de mindig fővàrosokba, programokat csináltunk, várost néztünk.
A tengerpart még nagyon új terep, csak Horvátországban jártam, de ott is kocsival és nem is én szerveztem.
Megnézek mindent, amit írtatok.
Igen, jó lenne beleférni 200-ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!