Hová érdemes utazni viszonylag olcsó repülőjeggyel?
Az első választ nyugodtan figyelmen kivül hagyhatod........az ilyen jesolo,román tengerpart meg társaitól mentsen meg az ég......
Egyebkent mi azt honnan tudjuk,hogy neked melyik "éri" meg?
Olvass a neten leorasokat stb aztan eldöntöd mi az ami tetszik/érdekel!Ha nem akarsz nagyon messzire menni,meg fontos hogy olyan nagyon drága se legyen akkor a balkán részen nézelődnék.vagy amit mar mas is írt,hogy az olaszok,de annak tenyleg a déli része!
A 2.-es válaszoló vagyok, jár a vállveregetés a lepontozásért, nem is tudom mit vártam? :D
Aki szerint nem hasznos a válaszom, nagyon érdekelne miért, mert szerintem korrekten válaszoltam a feltett kérdésre, nem ezért van ez az oldal??
Itt élek Olaszország déli részén, most is megyek majd haza június végén 15.000Ftért foglaltam az oda-vissza repjegyet (Nápoly-Budapest), mit akartok ennél olcsóbban???
Júniusban még nagyon jó áron lehet szállásokat találni, gyönyörű a tenger, szép idő van, a nagyvárosok 3-4 nap alatt simán bejárhatóak, ennél nagyobb kultúrával rendelkező országot Európában, de kb a világon nem fog találni... szóval miért is negatív a válasz?
Na mindegy.
Megpróbálhatnád, hogy keresel magad olcsó repülőjegyet. Aztán ha sikerül, válogatsz közülük.
Megjegyzem, manapság minden héten látok retúrban 10 - 15 ezerért jobbnál jobb tengerparti utakat repülővel.
De a kérdés nem az, én hova tudnák elmenni, hanem az hogy Te mire jutsz?
Hol láttok retúr a tengerpartra 10-15 ért jegyet, mert en sose látom nyáron
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!