Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vonattal milyen Mo. N kívüli...

Vonattal milyen Mo. N kívüli helyeken voltatok mar? Inkabb vonattal vagy kocsival mennetek? Pl svajcba, pragaba, becsbe

Figyelt kérdés

Nem vonatoztunk meg soha de en szeretnek aztan arra gondoltam vonattal kene menni de elbizonytalanodom neha. Valami velemeny rola?

Engem az is tamogat h a vonat biztonságosabb mint a kocsi vagy a repulo

2019. dec. 14. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Magyarországról repülök általában, de csomó helyen nagyon-nagyon jó vonatozni, különösen Ukrajnában, Oroszországban, meg Közép-Ázsiában imádom, de hatalmas élmény még Mianmarban utazni ilyen módon. Nyugaton elég drága és a fapados hálózat miatt nem feltétlenül szülséges dolog, de Svájcban meg Norvégiában például még az istentelen drágaságát is meg tudja bocsájtani az ember a szépség miatt. Ha meg szép és olcsó akkor Szarajevó-Mostar-vonal.
2019. dec. 15. 13:49
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Az 5000 Ft-os repülőjegyek korszakában mindig elszomorít, hogy egész fórumokat és kérdéscsoportokat szerveznek emberek a téma köré, hogy miképp sanyargassák magukat autós és vonatos kiruccanásokkal.

Csak van valami oka, ha nem értetted meg a 21. századot...

2019. dec. 16. 12:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Utolso. Normalis vagy.

Egy szoval se írtam sehol h nem utazok repulovel.

Ponthogy vonattal nem utaztam meg soha es olvastam mar rola hogy a kiltas is sokszor szép. Ami repülőn is. Csak ott azert megse annyira latod azt amit kocsibol vonatbol megis

2019. dec. 16. 13:28
 14/16 A kérdező kommentje:
5ezres repjegy altalaban tobb azert mire a vegere ersz a szamolassal.
2019. dec. 16. 13:28
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Most már tényleg látom, épp neked valók a vonattal Boszniába és a hogyan utazzunk görögbe/spanyolba olcsón csoportok.

Nem is zavarnálak tovább.

2019. dec. 16. 14:28
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, megköszönjük, ha távozol innen.
2019. dec. 17. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!