Európán belül hova mennétek 2-3 napra, ha kocsival mennétek és nem akartok 6-8 óránál többet vezetni? Mely városokat érdemes megnézni, ha ez a 2-3 nap lenne maga a nyaralás?
Prága, Dubrovnik, Split
Btw: ha nekem olyan lenne a munkám azonnal otthagynám, az élet mit sem ér nyaralás nélkül
Ez attól függ, hogy milyen nyaralást akarsz erre a rövid időre... lehet várost nézni, akkor mondjuk München, Prága, Salzburg, Velence, Krakkó...
Lehet kirándulni pl. Hallstatt
vagy várostnézni+kirándulni: Graz és a Medveölő-szurdok
Lehet menni tengerpartra is
Grado: [link]
Caorle: [link]
Lignano: [link]
vagy a horvát tengerpart is elérhető közelségben van.
Horvátország: Zágráb és a Plitvicei tavak; vagy a tengerparti részen Opatija, Lovran és Porec. Nekem Split és környéke a nyerő, de az út több időt vesz igénybe, mint 8 óra.
Szlovénia: Ljubljana, Piran (már tengerpart) elérhető távolságra vannak.
köszönöm a válaszokat.
egy része az, amire én is gondoltam.
pl. Prága eléggé esélyes.
inkább városnézésre gondoltam, arra nem is kell több 2 napnál, még Párizsra is csak ennyit szántam.
az észak-olasz tengerparton voltam már, vissza nm mennék, az nem élmény.
de voltak még jó tippek, köszi.
a munkahelyemmel nincs semmi gond, azt csak példának írtam.
ha már kocsi van, és nem tengerparti nyaralásra megyünk, akkor inkább többször megyek rövidebb időre, hogy világot lássak, mint hogy egy városban 1 hetet töltsek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!