Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazás Wizzair-el Bolognába?

Utazás Wizzair-el Bolognába?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bolognába szeretnék utazni szeptemberben. Az árak nagyon kedvezőnek tűnnek, de egyben gyanúsak is. Ebben benn van az illeték? Illetve milyen plusz költségekre számolhatok?

[link]

2010. júl. 15. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az árak annyi amennyinek írva van. Tényleg!!! Kipróbáltam! Annyi a különbség, hogy ha internetes becsekkolást választod akkor ennyi az ár,ha a sima becsekkolást akkor több...de választhatod az internetest is. Plusz, ha nincs wizz air-es hitelkártyád, akkor valamennyit rászámolnak a fizetési módra. De még így is a wizz air éri meg a legjobban. Szóval nem sokban különbözik!

2010. júl. 15. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

2-3 ezer ft-ot érdemes még rászámolni, illetve a poggyászdíj dobja meg nagyon a költségeket, ha szeretnél feladni. Nálam is kicsit az csapta ki a biztosítékot, hogy 8 ezer körül volt a poggyász oda vissza, többe került mint maga a jegy, de hát muszáj volt annyi cuccot vinni! Az alap árhoz, ahogy előttem is írták, számolnak még foglalási díjat, meg ilyesmiket, de ezek a költségek online check in-nel és feladott poggyász nélkül nem számottevőek!

Csinálj végig egy foglalást, úgy hogy a végén nem adod meg az adataidat! El lehet egészen addig lépkedni, amíg kidobja a végösszeget! Annyit kell fizetni, egy fityinggel sem többet!

2010. júl. 15. 22:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Csak 3 napra megyek. Így nem kell nagy csomag. Akkor ugye arra kell figyelnem hogy a cuccom, kézipoggyásznak számítson? (max 5kg)
2010. júl. 16. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Valószínűleg jobb lenne, ha a wizzair oldalát olvasnád át figyelmesen, mint hogy itt kérdezz. Amúgy a kézipoggyász. 10 kg, de egy grammal sem több...mert akkor már túlsúlyt kell fizetned...az meg kb 10000ft-nál kezdődik. De tényleg jobb, ha elolvasod a honlapot.
2010. júl. 16. 18:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom láttad, hogy úgy van az uticél feltüntetve, hogy Forlí Bologna ami azt jelenti, hogy egy Bolognától 80 km-re lévő kis falu repterére fogsz érkezni, ahonnan 12 EUR a a buszjeg Bolognába (csak egy irány) tehát ez már majdnem annyi mint a repjegyed, volt, sztem nézd meg a Ryanair járatait, Pozsonyból ők Bologna rendes repterére mennek és szintén baráti árakon most 8 EUR körül vannak, és még mindig olcsobb Pozsonyba lejutni mint Forlíból Bolognába.
2010. júl. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!