Kezdőoldal » Utazás » Európa » Nápoly még mindig nagyon sok...

Nápoly még mindig nagyon sok a zsebtolvaj?

Figyelt kérdés
Idősebb ismerőseim mesélik, hogy hogy jártak Nápolyban régebben a zsebtolvajok miatt. Megyek ki Erasmussal oda és kicsit felek tőlük. Van valami extra jó tanács ellenük?

2019. aug. 18. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Nincs több, mint Budapesten.
2019. aug. 18. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Magyarországon a városokban jóval több van.
2019. aug. 18. 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell túlszorongani.

Ne nézz ki turistának, úgy öltözz, mint az ottaniak, és céltudatos léptekkel menj az utcán.

Ez nekem eddig bevált, helyi nyelven szóltak hozzám az árusok.

A többi szabály egyértelmű, biztosan tudod (nem túl sok kp, igazolványmásolat legyen nálad, nem lóbálod a táskádat, farzsebben semmi, járműre való felszállásnál, tömegben magad elé fogod a holmid). Ha nagyon aggódsz, akkor létezik nyakba akasztható, ruha alatt hordható szütyő.

2019. aug. 18. 19:17
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

(Az elsők hülyeségeket írnak a fotelükből.)

Nápoly az egyik legfertőzöttebb város.

Teljesen mindegy, hogy mit hová dugsz, mert meg vannak a technikák az ellopásukra.

Ha viszont nem játszod el a "turistát" -mint írta az utolsó hozzászóló- akkor kisebb az esélyed, hogy meglopjanak.

Úgy van kisebb esélyed, ha ruha alá és több helyre is szétosztod az értékeidet.

Ezt meg nézzed meg.

[link]

2019. aug. 18. 19:54
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

#4 tájékoztatásul közlöm, hogy az elmúlt 8 esztendőben megnégyszereződött a lopások száma. Attól, hogy te nem tudsz róla, attól ez még így van.

Mellesleg a te állításodra mi is a bizonyíték? Ja, hogy semmi? Akkor erről szerintem ennyit.

2019. aug. 18. 20:11
 6/9 A kérdező kommentje:

Koszonom szépen az eddigi válaszokat!

5os hol négyszerezodott meg a lopás?

2019. aug. 18. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, országos szinten. Biztos vannak régiók, ahol stagnál, de országos szinten megnövekedett a vagyon- és életellenes bűncselekmények száma. A gazdasági bűncselekmények száma esett vissza 10 százalékkal. De két hét alatt rend lett...
2019. aug. 19. 01:10
 8/9 anonim ***** válasza:
1 hetet voltam , én egyet se láttam.
2019. aug. 23. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

Oszt honnan tudod te nagyokos, hogy ki volt a zsebtolvaj??!

Nézted a járókelőkön a feliratot, hogy "én zsebtolvaj vagyok"?

Mivel ilyent nem láttál, hát nincsenek is.

2019. aug. 24. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!