Hova utaznátok inkább, Kréta, vagy Török Riviéra? Miért oda?
Akkor meg szerencse, hogy Törökorszag szekularis orszag, masodik :D. Meg a vegen lemaradnanak rolad.
Török Rivieran Ölüdeniz, Bodrum reszeket ajanlanam. Sok tengerparton jartam, kozel is lakunk, de az Ölüdenizi part lattan elakadt a szavam, szoval, ha szepet keresel, azt biztosra tudom ajanlani :).
Köszi a válaszokat!:)
Megnézem Ölüldenizt. 3-as, melyik szállodában voltatok? Én sem szeretem a zs úfoltságot.
Szia,
mi az elmult evekben pont ebben a ket regioban voltunk.
Kretan a legdelebbi reszen. Ide borzaszto sokat kellett utaznunk a repterrol, min. 2 ora busszal. Ejjel, mikor erkeztunk, semmilyen kaja nem volt az etteremben mar (all inclusive), s mivel ejjel aludtunk, igy a reggelit is lekestuk, a maradekot ettuk. Az italok valtozatlanok voltak, valami higitott szirup es a koktelok is a normal koktelok koppintasa, sziruppal. A szalloda nem azt a szinvonalat hozta, mint amire arban szamitottunk ra, es a kiszolgalas is elmaradt.
Az ido azert remek volt, hangos kabocakkal, a tenger kavicsos volt, nem homokos. Az emberek kedvesek, a varosok kozotti magan buszozas is problema mentes. Itt nem lehet ugy vasarolni, mint a torokoknek.
Esti programok rendben voltak, sok gyerek buli, felnotteknek diszko, gorog est.
Odafele 1 orat vartunk a csomagra, visszafele 3 orat a gepre...
Ezert dontottunk ugy, hogy ujra inkabb a torokokhoz megyunk. Olcsobb osszessegeben az ut, szebb szalloda, szebb part, van homokos/kavicsos, kinek mi tetszik. Italok valtozatosak, rengeteg etel, nem tudsz mibol valogatni egy nap, annyi van. Kedves kiszolgalas, nagyszeru szallodai szolgaltatasok, valtozo melyik szallodanak mi ingyenes, de altalaban egy masszazs benne van mindenhol. Vasarlas/kirandulas szempontjabol szerintem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!