Francia nyaralás mennyibe kerülne? (több lent)
Idén már nem, jövőre meg nem biztos XD
Fillérezni ne is menj oda, mert az "átlegos" étterembe, majd ott kell maradnotok mosogatni.
Miért rontanák el a "prolik"a te nyaralásodat?
Téged miért zavar,ha az is világot lát,aki nem teheti meg,hogy napi 50ezret ott hagyjon egy étteremben?
Kedves hármas!
Köszönöm az árakról az információkat! Viszont azért az apartmanossal veszekednek, mert Cannesban vannak már 150 ezertől 1 hétre 4 főnek szállás. Én például most néztem meg egyet, ami 200 ezer forintba kerül, és szuper apartman, medencével, stb. (Mondjuk ez is a budgeénk felett van, de egye fene)
Ja, és így a többieknek: Azért kérdeztem az árakról, mert a szüleim se gazdagok, munkás emberek:D (Régen voltam Franciaországban, és már nem emlékeztem az árakra:))
150-200ezer négy főre vonatkozik? Mert Cannes iszonyú felkapott hely,az egyik legdrágább város,ezért picit furcsállom. Amúgy én nem ajánlom,szép a tengerpartja,de nagyon nagy a tömeg és giccsparádé az egész,pici az óvárosa.
Én a helyedben kisebb várost néznék,aminek még van igazi riviéra hangulata.:)
Ézeben voltam,az kicsit messzebb van a tengertől,de elvarázsolt engem.
Kedves ma 07:06!
Persze több helyen is néztem, csak akkor éppen a Cannesi jutott eszembe:D Meg valaki írta is itt gyakorin, hogy Cannes környékén vannak olcsóbb apartmanok.
Ézebe mindenképp menni fogunk! :) Köszi :DD
Én már most a jövő évi nyaralásomat tervezem.;)
Ilyenkor minden le van foglalva,össze kell addigra szervezni nálunk a családot. Szabi,egyetemen vizsgaidőszak és nyári gyakok vannak. Nem olyan egyszerű az.:)
Fragonard parfümgyárat/boltokat ki ne hagyd. Iszonyú jók a női és férfi termékei,nekem a ruhái is nagyon tetszenek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!