Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol érdemes pénz keresés...

Hol érdemes pénz keresés céljából próbálkozni? Melyik ország illetve milyen munka elvállalása éri meg a lehető legjobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy szeptembertől passziváltatnám a tanulmányaimat egy fél évre/évre. Ez idő alatt szeretném összekötni a kellemest a hasznossal, és szeretnék valahol külföldön pénzt keresni és új élményeket, tapasztalatokat is szerezni. Így a fenti kérdésre várom a válaszaitokat. Köszi!

2019. aug. 2. 11:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Huu köszi! Spanyolország kifejezetten vonz. Ráadásul az angol mellett a spanyolt is beszélem középfokon, úgyhogy még jó is lehetne.
2019. aug. 3. 13:32
 12/17 Pupusz ***** válasza:
100%
Vonattal a legolcsóbb. Tenerifén pl. végigsétálsz a korzón és minden étteremben keresnek ilyet. Gyönyörű környék, csodálatos az óceán, amit egész nap látsz. Mondjuk a repjegyet állnod kell, ami Bp-ről 150e Ft, átszállással megúszható 75-ből. Albi 500 euro körül, ha társra találasz, feleződik. Fizetés 1200-1500 euro között. Élménynek sem utolsó.
2019. aug. 3. 13:56
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a sok infót! Nagyon jól hangzik!
2019. aug. 3. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:

#10 Ha szaktudás nélkül érted ezt szállás fizetést, akkor igazad van.

Amúgy sok helyen a fizudból levonják, valahol az utat is fizetik ha jófej a főnök.

2019. aug. 3. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja bocsi kihagytam, nyilván szakmával :D
2019. aug. 3. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez a "D. Brasco" egy visszatérő kötözködős proli, minden kérdés alá kardoskodni jár, és sose próbál érdembelit írni. Szóval jobban jársz ha letojod a fejét :D
2019. aug. 4. 21:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a figyelmeztetést! :D Valami hasonlót gondoltam én is, mint amit írtál, így alapból próbáltam ignorálni.
2019. aug. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!