Ha au-pair-kedni szeretnék, mikor érdemes családot keresni (az év melyik szakában), kb mennyi idő alatt jön össze?
Pl. nyár végétől sokan keresnek au pairt, mert a sok nyári munkás diák akkor utazik haza. De amúgy attól is függ, hova akarsz menni.
Én eddig kétszer kerestem családot, 2 különböző országban, mind a kétszer úgy alakult, hogy január végén/február elején terveztem kiutazni. Mind a kétszer kb. előző szeptember-októbertől kezdve foglalkoztam vele normálisan, november közepe/vége felé pedig már megvolt a család, december elején váltottam a repülőjegyet.
Ha ügynökséggel mész, azok akár 1-2 hét alatt is tudnak találni családot, ha szerencsés vagy. Viszont elég drágán dolgoznak, jobban megéri magadnak megszervezni.
Attól függ, hogy melyik országba. Közvetítő céggel, vagy sem. Illetve, hogy mennyire vagy szimpatikus az embereknek, és ők neked. Van aki az egészet 1 hónapon belül lerendezi, van akinek ez egy több hónapot igénybe vevő folyamat. Teljesen helyzet, és emberfüggő.
Ha én eljutok odáig, akkor valószínűleg februárban indítom meg a közvetítőcéges folyamatot...Érdeklődök a statisztikájuk iránt, és megpróbálom én is úgy belőni, hogy tavasz vége-nyár eleje legyen. Mert én mindenképpen utazgatni szeretnék az 1 év lejárta után, és akkor én azt nyáron szeretném.
Sikerült talalnod? Mert nekem van egy ajanlatom szamodra, leheto leggyorsabban.
Irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!