Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Aki az usában lakik/lakott...

Aki az usában lakik/lakott mesélne nekem?

Figyelt kérdés

Annyira érdekel,hogy ott milyen az élet,az emberek,a hétköznapok,a hétvégék,ünnepek.:)Főleg ilyen déli kisvárosokra lennék kíváncsi,de ha bárhol laktál az Egyesült Államokon belül létszíves oszd meg velem:)

Én el sem tudom képzelni,hogy milyen lehet egy olyan ország,ahol többféle éghajlat van,többféle gondolkodás meg minden.

Előre is köszönöm:)

2010. júl. 6. 16:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek:)Engem nagyon vonz amerika,de úgy hogy minden területen laknék egy kicsit.:D
2010. júl. 22. 09:11
 12/13 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon jó hely amerika!!
2010. dec. 11. 20:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát Magyarországról elképzelhetetlen az ottani élet az biztos. A népsűrűség alacsony, ezért nekem olyan volt, mintha még az a kontinens érintetlenebb lenne. Úgy éreztem magam, mint egy regényben(New Yersey). Európát sokkal régebben lakják, minden talpalatnyi földet átmozgattak már az ekék, és ez ott nincs. Ott még sok az érintetlen természeti vidék, ez is nagyon jó benne. És ehhez társul a hihetetlen kényelem, kedves, művelt emberek(nagyrészük :D), béke, szeretet légköre. Aki ott él, az csak élvezni tudja az életet. Környezetszennyezés sincs. És annyira laza mindenki, sokkal jobb emberek.
2011. júl. 28. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!