Mi kell egy kulfoldi utazashoz?
Lehet a kerdesem nem jol tettem fel, de megprobalom megfogalmazni mire is vagyok kivancsi!
Tehat lenne egy lehetoseg amerikaban, hogy kimenjunk csaladostul a nyarra. De akkor lesz a babank kb 6 honapos. Feltem, mennyire lehet egy ilyen pici babat vinni? Foleg, hogy ugye kicsit, orvosi ellatas fizetos lenne? Stb.
Illetve, hogy mivel magyar kartyam van, ott is tudnek kivenni rola penzt? Vagy ratenni a szamlara? Hogy mukodnek ezek? Milyen vizunot adnak azonnal? Mert ugy tudom, az elbiralasig honapokat kell varni, hogy kimehessen valaki. Aki jartas ilyenekben tudna segiteni?
Rokonhoz mennenk, meghivott minket a nyarra.
Vízum nem kell, de az útlevél legalább 6 hónapig érvényes legyen. Dombornyomott, nemzetközi bankkártya kell és jó egészségbiztosítást kötni! A telefonra meg néhány app: offline térkép, szótár.
2.-nak.
Miért üvöltene? Vannak jó és biztonságos baba nyugtató gyógyszerek.
Az még jobb, szedáljuk le a gyereket, hátha maradandó károsodása lesz tőle.
A keménydrogtól amit beleerőltetsz.
2. Te aztan ismered a gyermekem. Tan nem magadbol indulsz ki? ;)
Sose indulnek utnak egy siros gyerekkel, ertelemszeruen.
Persze ezért tiltják be naponta valamelyik fajtáját. Amúgy mutass már egy nyugtatót ami nem kemény drog és hat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!