Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » 2016, Kanada: Mire van szükség...

2016, Kanada: Mire van szükségem egy utazáshoz?

Figyelt kérdés
Egy hónapra szeretnék a páromhoz kimenni Kanadába, eddig még sosem voltam ott. Szeretném tudni gyakorlottabb utazóktól, hogy mire lesz szükségem (tudok az érvényes útlevélről, eTA-ról, meg persze repjegy). Kell egészség- ÉS utasbiztosítás, vagy elég egy ezek közül a belépéshez? Kötelező az orvosi vizsgálat előtte? Illetve írják, hogy kell elég pénznek lennie, csak nem tudom, hogy mi számít elégnek? Egy hónap, de párom családjánál lennék és ők állnák a költségeim, nem tudom, ez számít-e, vagy mennyit. Ezeken kívül még mire van kötelező jellegűen szükségem?

2016. márc. 21. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:

> Kell egészség- ÉS utasbiztosítás, vagy elég egy ezek közül a belépéshez?

Nem kell. Ajánlott.

> Kötelező az orvosi vizsgálat előtte?

o_O Ez mi? Kivándorláshoz kell orvosi vizsgálat, látogatáshoz dehogy.

Másra nincs szükség amit felsoroltál, útlevél, repjegy haza, eTA, kész is.

2016. márc. 21. 23:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Tegnap órákon át magyar és idegennyelvű oldalakat böngésztem ez ügyben és konkrét dolgokat nem nagyon mondanak, csak you MAY need to apply, you MAY this and you MAY that, meg hogy VALAMENNYI pénz ami elég. :\ Gondoltam tájékozódom mielőtt hívnám a nagykövetséget, biztosra akarok menni, amennyire csak lehet. Több hivatalos oldalon is mondták, hogy a biztosítás kötelező, csak azt nem tudtam, hogy egy elég-e a kettő közül.
2016. márc. 22. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!