Tudtok itthon beszerezhető mobilnetes simkártya lehetőséget Egyesült Államokba történő utazáshoz?
A mobil navigációhoz szinte teljesen felesleges a mobilnet. Töltsetek le offline gps-t és meg van oldva (Magic earth szerintem a legjobb)
kb 2 évvel ezelőtt használtam a Vodafon amerika napijegy opciót. Ha jól emlékszem 2000Ft volt naponta, ezért magyar percdíjakkal hívhattam a magyar számokat és (talán) 100Mb internet volt benne.
Én be sétáltam az első T-Mobil boltba az USA-ban, és valami 30 dollárért adtak SIM-kártyát, amivel 2 hétig neteztem relatíve sokat, és még így is megmaradt az adatkeret vagy fele.
Felesleges itthonról vinni bármit is ezen a terén.
igy van, tenyleg nem eri meg otthonrol hozni
gondolom az nyilvanvalo, de azert megemlitem, hogy csakis fuggetlen teloval tudod ezt eljatszani ;)
A T-mobil a legjobb, ahogy fentebb irtak, van ahol ingyen, van ahol $10 kapsz sim kartyat, plus egy huszasert kapsz egy havi korlatlan lebeszelheto perceket meg xy datat. A baratnom 2012-ben jott meglatogatni, akkor $35-ert kapott 4giga datat de csak max 100 lebeszelheto percet. Mivel nem volt kit hivogatnia, igy a perc dolog nem erdekelte, de a data nagyon jol jott, mert folyamatosan posztolgatta a kalandjait a feszre, kirandulasnal pedig a terkepet hasznalta.
Mindig vannak valami kedvezmenyes akciok, de ha nincs, nem art rakerdezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!