Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » A New York-i szabadságszobor...

A New York-i szabadságszobor mekkorának látszik élőben?

Figyelt kérdés
Néztem egy videót ahol azt mondták hogy a szabadságszobor sokkal kisebb mint amekkorának látszik tudom hogy 93 méteres de aki látta mennyire látta kicsinek tényleg nagy csalódás mihez tudná hasonlítani a mérerét
2018. dec. 31. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én csak 87 méteresnek láttam, de azért nem bántam meg az utat. A haverom viszont 96 méteresnek, igaz, akkor felhős idő volt.
2018. dec. 31. 10:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb mint az almásfüzítői komposztáló torony.
2018. dec. 31. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Csalódásnak semmiképp nem nevezhető, de pl. én amekkora várakozással mentem, ahhoz képest élőben tényleg kisebbnek tűnik. A “legendás” jellege miatt egyszerűen túl sokat vár tőle az ember amíg nem látta.

Azért feltétlenül menj el megnézni, megéri hidd el.

Ami érdekes, hogy ha viszont fel tudsz jutni a koronába, na onnan lefelé nézve viszont tényleg hatalmas :)

2018. dec. 31. 11:42
 4/5 anonim ***** válasza:

" aki látta mennyire látta kicsinek"

Ó, hát olyan picike, hogy én majdnem elbotlottam benne amikor ott jártam legutóbb...

Az USA amúgy is arról híres, hogy ott minden olyan icike-picike...

Amúgy győződjél meg magad:

[link]

2018. dec. 31. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt csalódás, sőt, gyönyörű emlék.

Ahogy hajóval közeledtem felé a partról, másik oldalon Manhattan felhőkarcolói, mintha egy filmben lettem volna, csodálatos látvány. Bármikor mennék újra.

A koronából a kilátás szép, de pl. a Top of the Rock kilátóból szerintem szebb, jobban látszik a város.

2019. jan. 1. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!