Hogyan használjam az USA-ba a magyar telefonomat?
Figyelt kérdés
Kettö hét múlva utazok ki egy hétre az USA-ba és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám az Iphone 6s telefonomat ott használni? Gondolok itt például mobilnetre, telefonhívásra. Itthon a szolgáltatónál tudok kérni olyan kártyát ami ott müködik vagy majd ott kint kell vegyek?2018. szept. 9. 20:32
1/8 anonim válasza:
Az itteni kártyád is működni fog, de nem lesz olcsó. Jobban jársz ha ott veszel mobilnetes kártyát.
2/8 anonim válasza:
Egy hetet csak ki bírsz ha nem a neten lógsz.
Fotózz sokat és majd itthon szétküldöd.
3/8 anonim válasza:
Tudod használni, de nem érdemes. Legutóbb mikor kint voltam, több, mint 700 Ft volt a percdíj, azóta csak drágább lett.
5/8 anonim válasza:
Ha fuggetlen a telefonod, akkor semmi akadalya, hogy besetalj egy T-mobil uzletbe (itt kint az USAban), es vegyel egy SIM kartyat. A T-mobilnal van olyan, hogy veszel egy kartyat, fizetsz 30-40 dodot es kapsz erte 100 lebeszelheto percet meg kb. 4 giga datat **. Az egy hetre tobb is mint eleg!
Mukodni fog a magyar is, de marha sokba fog kerulni, es azert is felszamolnak majd, ha kicsorog a telo de nem veszed fel :(
** fenti arak allamonkent/csomagonkent valtozhatnak
6/8 anonim válasza:
Metropcs-nel $30-ert kapsz szerzodes nelkul unlimited talk, txt, internet sim kartyat.
7/8 anonim válasza:
#6 +1 MetroPcs korrekt arak es gyors internet.
8/8 anonim válasza:
Én Vodafone red-es vagyok, es napi 1000 Ft-ért hazai percdijakkal tudtam telefonálni, netezni, a tarifacsomagom erejéig. Nekünk megérte, mert kint is nagyon sokat kellett használjuk a netet, telefont munkából kifolyólag. Csak akkor szamlazza az 1000 Ft-ot, ha aznap tényleg használom is a telefont, netet. 2 hetet voltunk kint, és tényleg csak 14 ezerrel többet kellett fizetni, semmivel sem többet. Aki tényleg sokat használja a telefont, annak ez megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!