Egy New York-i kiruccanás mennyibe kerülne kb?
Figyelt kérdés
Néztem a repjegyet..Az kb 100 ezer HUF. Ha meg szeretném nézni az Empire State Building kilátót,meg elmenni a Central Parkba,Time Square. Kb milyen végösszegre számíthatok? Vízum is mennyibe kerülne? Árak milyenek ott? Pl.: Sörök...(Faterommal mennék,és szeretünk beülni idegen városok kocsmáiba:D )2018. dec. 23. 10:04
1/13 anonim válasza:
Nem mindegy hány napra mennél, milyen szállodába, mik az igényeid, önellátás vagy sem...
Egyévként szállás oldalakon ki tudod szánoltatni mi.mennyibe kerül. Vizum dijak is publikusak.
2/13 anonim válasza:
Minden draga de szallast turheto arakon talaltam. AirBNB-n. 50-60 dollaerert mar lehet szallast berelni. Ez napi ar 2 fore
3/13 anonim válasza:
Sor az nagyon draga amerikaban.
Mig magyarorszagon 500 forintot fizetsz vagy annal kevesebbet (ahova mi mentunk ott 300 korul volt), addig amerikaban 4-5 dollar legalabb. Eddig csak 2szer voltam sorozni itt, nem is csoda :D
4/13 anonim válasza:
Minden nagyon drága, minimum 500e Ft/fő, amivel számolni kell. Én is szívesen mennék, de pont emiatt tologatom, nem tudom egyáltalán megér-e ennyit. Ázsia sokkal olcsóbb.
5/13 A kérdező kommentje:
Ázsiában Tokyo,Bangkok,Peking között böngészkedek :)
2018. dec. 23. 17:01
6/13 anonim válasza:
Tokiót megjártam két éve, majd most Bangkok jön, aztán vagy Peking, vagy Sanghaj.
7/13 A kérdező kommentje:
Tokyo-t 2020-ra tervezem Olimpia miatt. De előbb is elmennék szivesen,de 200 alatt nem találok repjegyet. Azért annyit sokallok rá. Max ilyen 150-et adnék érte.
2018. dec. 23. 19:55
8/13 anonim válasza:
Legutobb a hetvenes evekben lattam egy hirdetest a Nepszabadsagban, akkor igy irtak:
1 het New Yorkban 15 ezer Forint.
Gondolom azota sok minden valtozott.....
9/13 anonim válasza:
Akkortájt a havi átlagfizetés 5.000 Ft körül volt, szóval 3 havi fizetés kellett hozzá, nagyjából most is annyi kell, talán egy kicsivel kevesebb.
10/13 anonim válasza:
Itt van Tokyo 148-ért.
www.pelikan.hu/hu/akcios-repulojegy/G-4316
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!