Milyen a New York-i élet? Aki volt kinn, vagy még ott van írja le (? )!
Jó én ezt értem, de a kérdező a Szex és New Yorkhoz hasonlítja a NY-i életet, hát az egy film, biztos vannak szinglik akik bulizni járnak állandóan és rohadt gazdagok, de a valóság azért biztos nem egyezik a filmmel...
Én egy nagy községben élek (3500fő), itt is mindenki köszön mindenkinek, kedvesek az emberek leállnak veled beszélgetni, nem úgy kell elképzelni a faluban lakó embereket mint akik a maunika show-ba járnak, van néhány olyan, de az a városokba is akad, soha nem költöznék el, főleg nem nagyvárosba! Rokonom él kint Floridában, bár az idő mindig jó és ő szeret kint lenni, nekem az alapján amiket mesél annyira nem jön be.
Az USA déli részére szívesen elmennék körülnézni.
Bp-en tényleg nagy tahók az emberek ezzel egyetértek, még a gondolattól is rosszul lennék, hogy fel kellene mennem, a parasztok nem a falukban élnek...
az előző hozzászóló vagyok, aki LA-ben volt.
Hát igen... Ne egy sorozat alapján akarj kint élni. Ha amiatt szeretnél kimenni, mert úgy gondolod, hogy akkor minden úgy lesz ahogy a sorozatban volt, akkor inkább azt javaslom maradj itthon (nem rosszindulatból mondom).
Azért ott kint sem méz nyalás az egész élet. Azért, hogy jól élj ott is keményen mge kell dolgozod, csak ott nagyobbak a lehetőségek (szerintem). Több lehetőség van egy jó élet megteremtéséhez, ezalatt a ház autó gyerek évente egy-két nyaralás és hétvégente kikapcsolódás sablont értem.
Amúgy ez is elég szubjektív dolog. Van aki imádja a kinti életet, valakinek borsózik tőle a háta. Sokan vagyunk sok félék. Én például imádtam (és még jó páran), de semiképp se egy sorozat miatt akarj kimenni, mert akkor tuti csalódni fogsz!
9:29/14:49 Megtudom érteni, amit írtál. Szörnyű felszállni pesten a büdös, koszos metróra, ahol mindenkinek, olyan feje van, mint, aki citromba harapott, akinek meg nem az bunkó és legszívesebben nem is látnád őket.
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy én nagyon szívesen élnék kint az USA-ban. (Én speciel New Yorkot választanám, de nem filmek, hanem egy illető miatt.) Viszont úgy vagyok vele, hogy a USA-ba kimenni nagyon nehéz és, ha nem oda akkor Canadába. Ott is barátságosabbak az emberek, mint itt.
Te hogy voltál kint amúgy?
Én 2 napot töltöttem New Yorkban és nagyon szép volt meg minden, de kb csak Manhattan...a többi sztem olyan volt mint Bp...nekem akkor már Chicago sokkal jobban tetszett.
Sztem New York nem olyan mint a Sex és New Yorkban. Sokkal kevébé csillogó. Bevallom a "belváros" engem is lenyűgözött...de a többi nem. :D
Akkor már az amerikai kisvárosok sokkal szebbek és kedvesebbek voltak számomra :D
Az emberek felszabadultak és normálisak...nincs az a szorongás mint itt. :D
Megint én (Los Angeles)
Pontosan amit írtál azaz ami borzasztó itthon, a pesszimista depressziós stb... emberek.
Én először ösztöndíjjal tanultam fél évet a UCLA-n, utána pedig amikor végeztem itthon kimentem egy ismerőshöz, akkor 1 évet voltam kint.
Most pedig már a kiköltözés van tervbe véve. A barátnőmmel jövőre tervezzük az esküvőt, és utána ha minden jól megy (és addig sikerül annyit összespórolni:) irány LA.
Amúgy én is voltam egy-két városban. De abban egyetértek az előttem szólóval, hogy a kisvárosok talán még hangulatosabbak mint a hatalmas metropolisok.
De hát kinek mi tetszik... :))
Szia!
Én egy évig koptattam ott az utcákat, a főiskolai tanulmányaimat szüneteltetve indultam világot látni. Jó, egy lány is volt a dologban.
Ha tömény élmény-bombát szeretnél, azt ott megkapod. Én az egy év alatt voltam tetőfedő; szedtem szemetet építkezésen; metróztam egy egész napot, hogy a város három pontján lévő áruházakat elérjem; dobáltak meg néger gyerekek kaviccsal, csak mert fehér voltam; nyertem félkarú rablón egy bögre negyed dollárost Atlantic Cityben; autóval napi 2 órát utaztam autópályán és szinte még mindig a városban voltam; a metrón zavaromban nem tudtam hova nézzek, mikor két meleg fiú velem szemben nyalta egymást; együtt ugráltam a benga nagy néger kibobókkal Kriss Kross - Jump című számára egy diszkóban; a filmekből ismert tűzlétrán bejutva rabolták ki a bérelt lakásom míg dolgoztam, és vitték el a pénz mellett a fényképezőm is a negatívokkal; Brooklynban mikor egy sarkon állva vártam az ismerőst, egy izraelita polgárőr mellém parkolt és végig figyelt, míg el nem mentem; egy órabéremből vettem egy karton 0,33-as dobozos kólát, ami nekem mindig is a gazdagság netovábbja volt; dolgoztam olyan kertárosi környéken, amit az Amerikei pitében láttam; Key West szigetén hajnali kettőkor tök pucéran ücsörögve a szabadtéri pezsgőfürdőben a helyi serif a semmiből odalépve tartott előadást az erkölcsről és adott tíz percet, hogy eltakarodjak a szobámba; egy megbízó hamburgert sütött nekünk és megengedte, hogy a medencéjében lubickoljunk, mikor elkészültünk a házával; Washingtonban a benzinkútnál a golyóálló üveghez kellett tartanom az üdítős palackot, hogy a mögötte ülő pénztáros beblokkolhassa; Pennsylvaniaban a Magyartanyán végig kellett szenvednem egy legújabb Cadillacból, matyóhímzéses ruhában kiszálló vénasszony ömlengését a szülőfőld illatáról (akkor miért nem mész haza vazz és élsz az otthoni nyugdíjból); Queens Ridgewood negyedében, a sarki boltban vett SIO őszibaracklé zamata máig elkísér; a román hentes kolbásza majdnem tökéletes; és tényleg olyan a mosoda és ott tényleg beszélgetnek egymással az emberek; reggel, mikor mentem a buszhoz hihetetlen sok mókus rohangált mindenfelé; Brooklynban tényleg minden zsibó boltban beszélnek magyarul; a páratartalom nyáron gyilkos, télen belefulladsz a hóba; és végül a Függetlenség napi tüzijáték esőben is csodálatos látvány.
De szerintem a legfontosabb: ha ott boldogultál, olyan önbizalmad lesz a további életedhez, hogy azután senki félre nem fog tudni állítani.
'biztos jólehet a sok köcsög néger meg zsidó meg elhizott, beképzelt, buta amerikai között...' erre csak annyit hogy hogy lehetsz ennyire rasszista bunkó fszfej?-.-"""
és képzeld nem minden amerikai van elhízva *-*
a filmek miatt skatulyázod be azokat akik az USA-ban élnek..gratulálok(h5)-.-''
a jóédesanyád taníthatott ilyen 'kedvesnek' lenni..szánalmas gci^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!