Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen a New York-i élet? Aki...

Milyen a New York-i élet? Aki volt kinn, vagy még ott van írja le (? )!

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 15:14
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%
Tavaly nyáron voltam ott, és nem lehet szavakkal elmondani, ezt látni kell! Teljesen elveszettnek érzed magad, ahogyan kóborolsz a felhőkarcolók között, olyan, mintha egy másik világba csöppentél volna. A nap 24 órájában van élet New Yorkban, egy igazi élő, pezsgő hely, mindig visszavágyom oda!
2010. jún. 22. 14:09
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne neeee kínozz... ott akarok élni!!

[link]

tudom sokat nem segít de azért láthatod hogy hajnali 3kor is vannak még az utcákon..

2010. jún. 23. 09:03
 3/24 anonim ***** válasza:
86%
Ez valóban ilyen a filmekben és a turisták ennyit látnak Manhattanból az alatt a pár hét alatt, amikor itt vannak. Én 4 éve élek New Yorkban, Queensben. Nem egy álomvilág, mint amilyennek mindenki képzeli. De gyere ki és lásd saját szemeddel. Én már nem magyarázkodok senkinek, mert úgysem hiszik el.
2010. jún. 23. 11:00
 4/24 anonim ***** válasza:
azért nekem készíthetnél pár videót és képet engem nagyon érdekel évek óta, de sajnos előbb el kéne végezni a sulit.. és nem ártana némi tőke is repjegy stb...
2010. jún. 23. 12:31
 5/24 A kérdező kommentje:
az utolsó előtte leírhatná,hogy hogy megy az élete,kiváncsi vagyok minden new yorkira:)
2010. jún. 23. 14:13
 6/24 anonim válasza:
100%

11:00 lehet nem egy álomvilág de attól még lehet oda vágyni. Szerintem nem álomvilág sehol, de ha egyszer oda húz valaki szíve?

Az enyém pl nem azért húz oda mert azt hiszem ott, olyan jó lenne az élet hanem valaki miatt. Annyi ok lehet amiért valaki ott vagy akárhol szeretne lenni.

Ezt abszolút nem bántásnak írtam amúgy.

Egyébként meg hogy jutottál ki New Yorkba? Ha megírnád megköszönném.

2010. jún. 23. 19:39
 7/24 A kérdező kommentje:

ja és mennyire hasonlítható össze a szex és new york sorozattal a new yorki élet?

CSAK AZ VÁLASZOLJON,aki ismeri a sorozatot,tudja miről szól,és látott már legalább 5 részt:) köszi!

2010. jún. 23. 20:01
 8/24 anonim válasza:
85%
lol szex és new york :D
2010. jún. 27. 18:25
 9/24 anonim ***** válasza:
34%

Bocsi az off-ért, nem voltam New Yorkban, de egyáltalán nem vágyok oda, sok elhízott bunkó beképzelt amcsi között élni, szerintem nem olyan jó dolog... Semmiképpen ne hasonlíts egy filmet a valósággal, tutira nem egyezik.

Ha ingyen odamehetnék turistának körülnézni, elmennék, bár akkor már jobban érdekel az USA déli része, a régi nagy ültetvények.

2010. jún. 27. 23:04
 10/24 anonim válasza:
100%

Imádom az ilyen embereket a sztereotípiáikkal együtt... Igaz én nem New York-ban, hanem Los Angeles-ben éltem, de meg tudlak érteni, hogy szeretnél ki menni.

"sok buta elhízott amerikai": általában akik ezeket írják, na azok tuti nem voltak még kint!

Nem azt mondom, hogy olyan nagyon műveltek lennének, de hogy sokkal barátságosabbak, mint a legtöbb magyar az tuti. Ahol én laktam mindenki köszön egymásnak, nem spórolják meg az emberek, hogy rád mosolyogjanak, így sokkal jobb a napod is. Ellentétben mondjuk a budapestiekkel (jelenleg sajnos én is itt élek), akik közé felszállsz a metrora és mindenki depressziós, vagy köcsög! Még az élettől is elmegy a kedvem néha.

Kint nem az megy itthon. Itthon mindenki irigy valakire és mindenki utálja azt amit csinál, ezzel ellentétben kint barátságosak az emberek és tiszta rendezett utcák fogadnak.

Amúgy ott sincs kolbászból a kerítés az teljesen igaz, de sokkal élhetőbb környezet szerintem. Amint tehetem vissza fogok menni.

u.i.: természetesen ha üres zsebbel mész ki, akkor ott is vannak szar helyek, ahol nem szívesen élnél.

2010. jún. 28. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!