Kutyának is kell repjegy? Egyáltalán utazhatok 5 kutyával?
"Teljesen életszerűtlen a meséd.
Többször is jártam az USA-ban. Ennél sokkalta hihetőbb mesékkel is visszafordítottak már embereket.
Elsőre azt gondolnák, hogy zakkant vagy"
Jól gondolnák...
Miért?
Azért, mert befogadtam az utcán tengődő kóbor kutyákat és egy jobb életet biztosítottam nekik?
"mert befogadtam az utcán tengődő kóbor kutyákat és egy jobb életet biztosítottam nekik?"
Elképzelem ahogyan a reptéren ijedten szétnyílik a tömeg, mert megjelensz ágrólszakadt csövesként és cukorspárgákra kötve próbálod visszafogni az öt fülsiketítően vonító és acsarkodó -némileg rühes- kóbor kutyáidat, miközben mindenkit meg akarnak harapni...
... hiszen -mint egy különc és unatkozó milliomos- viszed őket nyaralni az USA-ba, hogy még jobb életük legyen mint Magyarországon.
Teljesen hihető és életszerű.
* Csak jelzem, hogy az USA-ban ennél kevesebbért is meg van az esélyed arra, hogy már messziről kilőjenek.
:)
Nem ugatnak, nem harapnak, nem nyávognak. Nem rühesek, nem bolhásak, nem veszettek.
Teljesen rendben tartott jószágok. Annyi a történet, hogy kint találtam őket az utcán, vagy kikötve oszlophoz, zsákban árokpartra vetve. Több is volt, de nekik sikerült gazdát találnom. Ők meg itt maradtak. Nem fogom őket beadni menhelyre, nem fogom elaltatni őket. Előbb én éheznék, minthogy nekik ne jusson. Lehet hülyének nézni, meg lenézni, de nekem csak Ők vannak. Egy ismerősöm itt Mo-on, meg a másik kint Los Angelesben. Két éve nem találkoztunk, ezért szeretnék most kimenni egy időre. De a kutyáim nélkül sehova nem megyek, viszont felmerült bennem, hogy ki fog engem átengedni vagy egyáltalán felengedni a repcsire 5 blökivel. Így alakult meg a kérdés.Próbálok megoldást találni, de csak azt kapom, hogy barom vagyok.
Rendben, az lesz.
Igen, minden papírjuk megvan, rendszeresen oltottak, élősködő mentesítettek, van szájkosár, póráz, hordozó kennel mindegyiknek.
Tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!