Kutyának is kell repjegy? Egyáltalán utazhatok 5 kutyával?
De egy hónapra nem tehetem be őket .. Nem szeretném és ki sem tudnám fizetni .. Egy ismerősöm van, aki egyet talán be tud vállalni azt mondta, így akkor már 4-gyel átengednek?
Esetleg még egyet rátukmálok, 3-mal? Többet biztos nem ..
Akkor nem utazol. Pont.
Én azért nem vettem kiscicát, 2 éve - pedig nagy álmom volt -, mert tudtam, hgoy külföldre nem vihetem magammal, mert a lakások 95%-ban nem lehet állatot tartani, ahol lehet, az meg drága.
Ha nem tudod megoldani a kutyáid otthon hagyását, akkor maradsz te is velük.
Amit linkeltem, ott is írták, hogy 6-tól kell vmi papír. Akkor ezek szerint 5-öt is el tudok vinni.
Csak az a probléma, hogy két kutyám meghaladná a 32kiló maxot.
De akkor majd bemegyek egy utazási irodába és kérek segítséget.
Itt megtaláltam, tisztán leírják, hogy mi van.
Csak azt nem, hogy mi van pontosan 40kg felett, de az is megoldható !
Köszönöm a segítséget, nem adom fel, van remény ! *_*
A baj, hogyha 0 kutyával mész is mondhatják, hogy valami bibi van és nem mehetsz be az országba. Ha 5 kutyával mész akkor sanszos, hogy azt mondják gyanús vagy és visszafordítanak. Plusz azt hiszem van valamennyi karantén is a kutyának.
Írod, hogy nem tudod kifizetni a kutyapanziot, a repülőjegy az 5 kutyának jóval drágább lesz mint a panzió.Plusz ha visszafordítanak akkor buksz mindent.
Amúgy olyan 3000 dollár/kutya/oda-vissza úttal számolj.
Mi kb 5éve voltunk kint. Kintről hoztuk haza a kutyánkat és 1500 dollár volt. Erre tisztán emlekszem, mert többet fizettem neki a repjegyére mint magára a kutyára.
Egy nap 2800 Forint. Akkor ezt kiszámoljuk 5 kutyára 30 napig, az 420eFt, + kaja, az napi 500/kutya, az 75eFt, majdnem 500ezer.
De nem csak a pénz a legrosszabb, hanem nem szeretném őket egy idegen helyen hagyni egy egész hónapra. Tudom, hogy nem lenne rossz helyük, de így nem tudnék nyugodtan várost nézni stb.
Inkább megoldom vhogy a szállítást.
Végső esetben egy kutyát átvállal a barátom, de az is rossz lesz nélküle ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!