Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kutyának is kell repjegy?...

Kutyának is kell repjegy? Egyáltalán utazhatok 5 kutyával?

Figyelt kérdés
Valaki, aki tapasztalt ilyesmiben elmondaná a tudnivalókat?
2018. ápr. 7. 09:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

De egy hónapra nem tehetem be őket .. Nem szeretném és ki sem tudnám fizetni .. Egy ismerősöm van, aki egyet talán be tud vállalni azt mondta, így akkor már 4-gyel átengednek?

Esetleg még egyet rátukmálok, 3-mal? Többet biztos nem ..

2018. ápr. 7. 19:44
 32/68 A kérdező kommentje:
Vagy még egy lehetőség felmerült, hogy azt meg lehet oldani, hogy két részletben viszem őket át?
2018. ápr. 7. 19:45
 33/68 anonim ***** válasza:

Akkor nem utazol. Pont.

Én azért nem vettem kiscicát, 2 éve - pedig nagy álmom volt -, mert tudtam, hgoy külföldre nem vihetem magammal, mert a lakások 95%-ban nem lehet állatot tartani, ahol lehet, az meg drága.

Ha nem tudod megoldani a kutyáid otthon hagyását, akkor maradsz te is velük.

2018. ápr. 7. 19:53
 34/68 A kérdező kommentje:
Biztos van vmi megoldás, hogy el lehessen szállítani Őket is.
2018. ápr. 7. 22:36
 35/68 A kérdező kommentje:

Amit linkeltem, ott is írták, hogy 6-tól kell vmi papír. Akkor ezek szerint 5-öt is el tudok vinni.

Csak az a probléma, hogy két kutyám meghaladná a 32kiló maxot.

De akkor majd bemegyek egy utazási irodába és kérek segítséget.

2018. ápr. 7. 22:38
 36/68 A kérdező kommentje:

[link]

Itt megtaláltam, tisztán leírják, hogy mi van.

Csak azt nem, hogy mi van pontosan 40kg felett, de az is megoldható !

Köszönöm a segítséget, nem adom fel, van remény ! *_*

2018. ápr. 7. 22:44
 37/68 anonim ***** válasza:

A baj, hogyha 0 kutyával mész is mondhatják, hogy valami bibi van és nem mehetsz be az országba. Ha 5 kutyával mész akkor sanszos, hogy azt mondják gyanús vagy és visszafordítanak. Plusz azt hiszem van valamennyi karantén is a kutyának.

Írod, hogy nem tudod kifizetni a kutyapanziot, a repülőjegy az 5 kutyának jóval drágább lesz mint a panzió.Plusz ha visszafordítanak akkor buksz mindent.

2018. ápr. 7. 22:58
 38/68 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy olyan 3000 dollár/kutya/oda-vissza úttal számolj.

Mi kb 5éve voltunk kint. Kintről hoztuk haza a kutyánkat és 1500 dollár volt. Erre tisztán emlekszem, mert többet fizettem neki a repjegyére mint magára a kutyára.

2018. ápr. 7. 23:21
 39/68 A kérdező kommentje:

Egy nap 2800 Forint. Akkor ezt kiszámoljuk 5 kutyára 30 napig, az 420eFt, + kaja, az napi 500/kutya, az 75eFt, majdnem 500ezer.

De nem csak a pénz a legrosszabb, hanem nem szeretném őket egy idegen helyen hagyni egy egész hónapra. Tudom, hogy nem lenne rossz helyük, de így nem tudnék nyugodtan várost nézni stb.

Inkább megoldom vhogy a szállítást.

Végső esetben egy kutyát átvállal a barátom, de az is rossz lesz nélküle ..

2018. ápr. 7. 23:27
 40/68 A kérdező kommentje:
765ezer forint?
2018. ápr. 7. 23:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!