Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kutyának is kell repjegy?...

Kutyának is kell repjegy? Egyáltalán utazhatok 5 kutyával?

Figyelt kérdés
Valaki, aki tapasztalt ilyesmiben elmondaná a tudnivalókat?
2018. ápr. 7. 09:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

Összeszedem én a pénzt, de tényleg nem tudom hova tenni őket ..

Amúgy mennyi, ha már itt tartunk? És melyik légitársaság engedélyezi az 5 kutyust? Ha úgy egyszerűbb akkor a két kicsi jöhetne fedélzeten, a közepes meg a két nagyob csomagtérben vagy hol.

2018. ápr. 7. 13:20
 22/68 A kérdező kommentje:
nagyobb*
2018. ápr. 7. 13:21
 23/68 anonim ***** válasza:
Sétálj be egy utazási irodába és add elő a problémát, ők majd megkeresik neked a megoldást.
2018. ápr. 7. 14:45
 24/68 anonim ***** válasza:
73%
Szerinted melyik bevándorlási tiszt fog beengedni turistavízummal meg öt kutyával?
2018. ápr. 7. 16:01
 25/68 A kérdező kommentje:

Nem tudom.

De nincs más lehetőségem.

Miért nem engednek be? Mivel másabb mint 1 kutya? Vagy azért, mert babonásak, nekem meg mind az 5 fekete?

2018. ápr. 7. 17:31
 26/68 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom máshova vinni Őket, nincs senkim, akire rábízhatnám őket, panzióba nem szeretném betenni Őket egy hónapra."

Teljesen életszerűtlen a meséd.

Többször is jártam az USA-ban. Ennél sokkalta hihetőbb mesékkel is visszafordítottak már embereket.

Elsőre azt gondolnák, hogy zakkant vagy, avagy őket nézed hülyének a meséddel, avagy, hogy ezeket akarod majd eladni odakint.

Vagyis teljesen kizártnak tartom, hogy beengednek, hacsak nem a kutyaszánfogat világbajnokságra mennél.

Ha pl. juhász lennél, akkor vinnéd magaddal a birkákat is a repülőn??!

2018. ápr. 7. 17:49
 27/68 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, öt kutyával úgy fordítanának vissza, mint a huzat. Nincs olyan épeszű ember aki öt kutyával indul turistáskodni.
2018. ápr. 7. 18:34
 28/68 A kérdező kommentje:

Miért, kutyákkal a legjobb kirándulni.

De egyébként ez az igazság.

2018. ápr. 7. 19:09
 29/68 A kérdező kommentje:
Akkor egy kérdés .. Hány kutyával engednek akkor át? 4? 3? Mert esetleg egyet vagy TALÁN ... 2 kutyust el tudok helyezni vhogyan. De az összeset biztos nem.
2018. ápr. 7. 19:14
 30/68 anonim ***** válasza:
Hagyd otthon mindet. Egy kutyának nem kejutazas a repülés. Keress egy kutya hotelt.
2018. ápr. 7. 19:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!