Lehet repülni illegálisan az USA-n belül?
Nem élek kint.De sok csoportban benne vagyok és senki se írt egyértelmű választ erre a kérdésre szóval inkább ne repüljenek.
Greyhound buszok se nyújtanak teljes biztonságot.
Legjobb lenne ha bérelnének autót vagy valaki levinné őket.
Szoval, illegalisan tartozkodnak USA-ban, ugye? Repulni repulhetnek, ha fel tudnak mutatani valamelyik azonosito okmanyt alabbiak kozul:
Driver's licenses or other state photo identity cards issued by Department of Motor Vehicles (or equivalent)
U.S. passport
U.S. passport card
DHS trusted traveler cards (Global Entry, NEXUS, SENTRI, FAST)
U.S. Department of Defense ID, including IDs issued to dependents
Permanent resident card
Border crossing card
DHS-designated enhanced driver's license
Federally recognized, tribal-issued photo ID
HSPD-12 PIV card
Foreign government-issued passport
Canadian provincial driver's license or Indian and Northern Affairs Canada card
Transportation worker identification credential
U.S. Citizenship and Immigration Services Employment Authorization Card (I-766)
U.S. Merchant Mariner Credential
Én nem tenném, ahogy màsok is írtàk, elég nagy a lebukàs esélye.
Eleve a repülőtéren a csekkolàskor fel fog tűnni a dolog...
"Foreign government-issued passport" ezzel az a gond, hogyha a kerdezo testvere felmutatja a magyar utlevelet, akkor keresni fogjak benne a vizumot vagy az ESTAs utazas alkalmaval kapott pecsetet. A repterek tele vannak jegesekkel (ICE), ha ott kiderul, hogy illegalis, nem tart semeddig valamelyik egyenruhast odakeriteni.
Van a testverednek jogositvanya? Marmint helyi (USA) jogsija?
Első kommentelő vagyok.
Ne replüjetek és ne halgassatok azokra akik már repültek így mert nekik csak szerencséjük volt és átcsusszantak az ellenörzésen.
A legnagyobb facebook csoportokban pár havonta feljön ez a téma...de ha gondoljátok kérdezzetek rá itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!