Mire számítsak, ha az USA-ba utazok ESTA engedéllyel?
Köszönöm a sok választ :)
én nem kint élő ismerősömhöz megyek, hanem egy magyar barátom kint dolgozik a nyáron, és amikor végzett én kimegyek hozzá és bejárunk több várost
szóval meghívólevelem nincs, de a szobafoglalásokat kinyomtatom és magammal viszem
Az első vagyok.
Vasárnap érkeztem, én is leírom mi volt.
Nem kell aggódni. A repülőgépen kellett kitölteni egy papírt, név, születési dátum, kinti cím, stb... Aztán miután leszálltunk, megkérdezték miért megyek az Egyesült Államokba, megnézte a visszafele repülőjegyemet, lefényképeztek, ujjlenyomatot vettek, és mehettem.
Mondjuk szerintem azért nem csináltak belőle problémát, mert nyelvet tanulni jöttem az USA-ba... Én 2 hétre jöttem, 300 dollár kézpénzt hoztam és bankkártyát. De erre se kérdeztek rá, a papíron meg üresen hagytam ezt a részt. Szóval nem kell izgulni, szerintem nem fognak szivatni.
I'M IN MIAMI! :)
Miami girl :)
és sajnos már itthonról írok :( kár, hogy én nem tudtam több időre kimenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!