Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hazaköltözés Amerikából?

Hazaköltözés Amerikából?

Figyelt kérdés

Sziasztok, bizonytalan vagyok, hogy hazaköltözzek-e. Rövid előzmény:

-30 éves nő vagyok, fogorvos. Kijöttem Amerikába és már itt szakosodtam fogszabályozó szakorvosnak. Ezután váltottam pár munkahelyet, mindig egyre többet kerestem. Most ott tartok, hogy összegyűjtöttem annyi pénzt, hogy otthon praxist vegyek, építtessek egy házat és vadonatúj profi gépekkel berendezzem a házam. De akár itt is vehetnék házat, de az nem lenne vadonatúj, se nem olyan amilyet én szeretnék. Legalábbis abban a kategóriában ennyiért itt nem kapok olyan házat...

-a férjemmel a közeljövőben szeretnénk gyereket és ha ide születne amerikai állampolgár lenne ( egyébként már mi is azok vagyunk )

-elgondolkoztunk azon, hogy maradok még egy darabig amíg megszületik a kicsi és utána költözünk haza

-azonban hiányzik anyukám, sajnos így csak ritkán láthatom és ha otthon dolgoznék akkor magánpraxisban, sokkal "kényelmesebb munkahelyem" lenne. A saját magam főnöke lennék. Lehet, hogy harmadát keresném annak, mint itt, de igazából én ezért is jöttem ki, hogy pénzt és tapasztalatot gyűjtsek.

-otthon hitel felvétele nélkül építtethetnék egy házat+praxist de itt max házat tudnék venni praxisom nincs és egy darabig még nem is lenne

-viszont azon is gondolkodtunk, hogy végleg itt maradunk, mert tetszik az amerikai felfogás (bizonyos értelemben) és az is, hogy ilyen nagy az USA sok látnivaló van amihez az utazás sokkal olcsóbb így, hogy itt élünk.

Ti mit tennétek a helyemben?

2017. okt. 12. 14:21
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

30.

Fordítva mondanám. Ha te magyarul írsz -akárhonnan a világból-, miért nem veszed a fáradságot magadnak, hogy átállítsd a billentyűzetet, baloldalt lent. A kezdeti 2 percnyi beállítás után naponta 2 másodperc.

Idegen betűzettel csak az idegen földről írás LÁTSZATát lehet kelteni, nem mást.

Remélem az adózásra vonatkozó válasz tényei egy a magyar billentyűzetre tett ilyen óriási tévedés mellett azért nem hamisak...

2019. jan. 26. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!