Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Menyi ideig tartják életben...

Menyi ideig tartják életben gépekre kapcsolva azokat, akik kómába estek? (Az Amerikai Egyesült Államokban)

Figyelt kérdés
Bocsánat azoktól, akik szerint ez az egészség kategóriába tartozik, de szerintem ide is jó. Pontos választ szeretnék, ha államfüggő, akkor New York érdekel. Köszönöm szépen előre is!
2010. máj. 26. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ha "csak" kómába, akkor akármeddig. mivel a kóma az nem feltétlenül halott állapot.

ha agyhalott, és tutira nem fog magához térni soha, akkor addig amíg a hozzátartozók hagyják, vagy ha nyilatkozott az áldozat, van papír róla, hogy nem akarja a mesterséges életben tartást.

2010. máj. 26. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Kómáról beszélek, nem hulláról. Azért kérdeztem, mert úgy tudtam, hogy van valami maximális időintervallum (4 év?), ami után a kómás beteget lekapcsolják. Köszönöm a válaszodat.
2010. máj. 26. 13:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Javítom, kómásról, nem agyhalottról.
2010. máj. 26. 13:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és azt is javítom, hogy mennyi ideig, nem menyi.
2010. máj. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!