Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van itt olyan aki az Egyesült...

Van itt olyan aki az Egyesült Államokban él? Hogy jutottál el oda? Részletesebben ha lehet.

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 15:13
 1/9 ShamanLunaa válasza:
27%

Één (:

én ott születtem (: és 16 éve ott lakok (::

2010. dec. 29. 16:07
 2/9 ShamanLunaa válasza:
27%

Részletesebben?:

ott szültek meg anyámék :DxĐ

2010. dec. 29. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Előző: hányan szültek meg téged?
2010. dec. 29. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi lennék,hogy Amerikába is ennyire lehet unatkozni,kedves sumanluma vagymiazisten.xD:) hogymegszültek.?-_-

~

Hát igen..oda vagy születni kell,vagy házasodni kell,vagy vízumot és zöldkártyátszerezni bármi áron.

2010. dec. 29. 18:01
 5/9 ShamanLunaa válasza:
87%

akkor szült meg anyám-.-"

így jobb?

2010. dec. 29. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én idén májusban költöztem ki Oregon államba Portland városába. Tetszik nagyon,olyan szép zöld minden..Én munka révén jutottam ki.Gondoltam majd megyek más városba,de itt tényleg jól érzem magam.Mivel fix munkát kaptam,és volt aki garantálta a szállásomat,állásomat is így megkaptam a munkavállalási engedélyt 1 évre..De később sem lesz gond,mert meghosszabbítják.Amerikai állampolgár meg úgysem akarok lenni,mert nincs szándékomban életem végéig ott élni.Egyszer haza szeretnék jönni,hiszen lassan 6 éve elhagytam Magyarországot..Azért igaz az a mondás,hogy Mindenütt jó,de legjobb otthon..

38/N

2010. dec. 30. 01:50
 7/9 anonim válasza:
100%

Utolso,

hol talaltad a munkat, es mennyi ido volt mig elintezodtek a papirok? Leirnad kerlek szepen mi volt a procedura? Koszi.

2010. dec. 31. 17:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 01:50

Angliában dolgoztam,és az itteni munkahelyem által jutottam ki.Hát így kerültem ki.

2010. dec. 31. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
74%

18 vagyok (lány)

Már 8 hónapja vagyok kint, rokonokhoz költöztünk, rezidens vagyok, és a gimiben 11. évfolyamos:)

A legjobb ami történhetett velem, mindig arról álmodoztam, hogy kint fogok élni! És nem bántam meg!

2011. jan. 6. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!