Észak-Amerika mely részét néznétek meg legszívesebben és miért?
Én Coloradoban voltam, Denver környékén. Imádtam. Leírom, miket néztem meg, hátha inspirálódsz:
- Evergreen (egy hegyi, külvárosi rész)
- Denver belvárosa, azon belül is 16th street
- Redrocks Amphiteater, Denver
- Pikes Peak, Colorado springs (4000 méter magas hegy, fogaskerekű visz rá fel, és nagyon szép)
- Garden of the Gods, Colorado Springs
Ha szereted a termeszetet Missouribe menj!
En 17 eves vagyok, kint nyaralok Amerikaba. Illinois, Iowa, Missouri, Wisconsin, es ezek kornyeken voltam/vagyok. Missouri allamot egesz
vegig a termeszet boritja. Mindenhol erdok, novenyek.
En a nagyvarosokat is szeretem, voltam Dallasban, San Antonioban, Las Vegasban (+Hoover dam, Grand Canyon), Los Angelesben (egyedul ez nem tetszett), Yosemite-ben, San Franciscoban.
Aztan kovetkezo ut alkalmaval New York, Niagara vizeses, Washington DC, Philadelphia.
Jovore pedig egy nemzeti parkos utat tervezunk Zion, Horseshoe Bend, Antelope, Monument Valley, Capitol Reef, Bryce, Death Valley - ez a korut lehet tetszene, ha inkabb a termeszetre vagy kivancsi,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!