Melyik országban laknátok a legszívesebben?
1. Ausztrália: Valami kisvárosban laknánk a párommal. A párommal nyitnánk egy állat menhelyet.
2. Svédország: IKEA üzletben dolgoznék. Svéd pasim lenne, és lenne 7 szőke gyerekünk.
Svédországban :) Egy bizonyos valakivel.
Vagy máshol,de vele. :)
Bár gondolkodnék Franciaországon ,esetleg Olaszországon is:)
Szeretem a francia kultúrát,a nyelvet,érdekel az ország,meg szép is.
Olaszországban is tetszenek a városok,természet,mediterrán vidék.Meg az emberek is.Az egész hangulata.
:):)
Magyarország
Amerikában rengeteg ország van. Melyikre gondoltál?
köszönöm a válaszokat :)
Igen, az USA-ra gondoltam, nem nagyon volt konkrétum, de ha mégis mondani kéne valamit akkor talán Kolorádó, vagy New Hampshire.
Kedves 3-as kérdező, én nem pontoztalak le, semmi bajom Magyarországgal, csak néha eljátszok a gondolattal milyen lenne külföldön :)
Finnország ha "muszáj" lenne választani!
Amúgy meg itthon maradnék Magyarországon. Itt megvan az egzisztenciám, munkjám nekem és férjemnek az amit tanuétunk. Csak akkor mennék külföldre ha egyikünk életében az kihagyhatatlan lehetőség lenne, de emelett a másikunknak is lenne valamilyen lehetősége. Azért írtam finnországot, mert az a közös nagy szerelmünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!