Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyibe kerül egy repülőjegy...

Mennyibe kerül egy repülőjegy Amerikába?

Figyelt kérdés
Jövő nyáron kellene utaznunk, és IGEN már nézem a netes oldalakat is, meg utána keresek a témának, de gondoltam írok ide is egy kérdés, hátha valami rutinos arcok tudnak segíteni, hol éri meg legjobban nézelődni stb. Nashville lenne az uticél.
2017. jún. 28. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nézelodj mindenféle repjegykerő oldalon, amiket már emlitettél, és ott vedd meg, ahol legolcsóbb.
2017. jún. 28. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elrepülsz Atlantàba 150-170 ezer körül, majd onnan elrepülsz Nashville TN-be. De izgalmasabb, ha ATL-en bèrelsz autòt ès azzal mèsz Nashville-be. Mindössze cca. 260 mèrföld ès 4 ès fèl òrànyira van.
2017. jún. 28. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én négy éve élek itt kint, igyekszem évente egyszer hazalátogatni. Én a Boston-München-Budapest vonalon utazok mindig, eddig olyan $700-$800 között volt a retúr jegy ára, attól függően mikor és honnan vettem. Ja, Lufthansáékkal repülök, velük csak pozitív tapasztalatom volt eddig.

27/N

2017. jún. 28. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

en az expediat hasznalom

amikor van nemi fogalmam hogy kb mennyi a jegy, akkor megnezem meg a cheapoair es a onetravel oldalakat

tizenakarhany eve repulok rendszeresen USA-MO kozott es eddig a fent emlitett 3 oldalrol vettem jegyet es soha semmi panasz nem volt veluk, megbizhatoak, de egetrengeto arkulonbseg soha nincs koztuk

azt tapasztaltam, hogy hetkozben utazni (kedd/szerda) sokkal olcsobb mint hetvegen

tovabba ha tobb mint 15 napot tartozkodsz, az szinten olcsobb, mintha csak 1 hetig maradsz

minel elobb veszed annal olcsobb, de egy bizonyos ar ala nem fog menni, tehat ha most veszel egy jovo juliusi jegyet az nem fog 5 dollarba kerulni :D

en jovo honapban megyek haza es mar februarban megvettem a jegyet

azota kb. heti rendszeresseggel ranezek a jaratokra (arra a datumra ami nekem van) es csak felfele mennek az arak, illetve hosszabb csatlakozasi idos jaratok vannak ugyanazert a penzert :(

elofordult viszont olyan is, hogy haza kellett utaznom szilveszterre, es november vegen vettem meg a jegyet es eletem eddigi legolcsobb repjegyet kaptam ki!

2017. jún. 29. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!