Mennyibe kerül egy repülőjegy Amerikába?
Szia! Én négy éve élek itt kint, igyekszem évente egyszer hazalátogatni. Én a Boston-München-Budapest vonalon utazok mindig, eddig olyan $700-$800 között volt a retúr jegy ára, attól függően mikor és honnan vettem. Ja, Lufthansáékkal repülök, velük csak pozitív tapasztalatom volt eddig.
27/N
en az expediat hasznalom
amikor van nemi fogalmam hogy kb mennyi a jegy, akkor megnezem meg a cheapoair es a onetravel oldalakat
tizenakarhany eve repulok rendszeresen USA-MO kozott es eddig a fent emlitett 3 oldalrol vettem jegyet es soha semmi panasz nem volt veluk, megbizhatoak, de egetrengeto arkulonbseg soha nincs koztuk
azt tapasztaltam, hogy hetkozben utazni (kedd/szerda) sokkal olcsobb mint hetvegen
tovabba ha tobb mint 15 napot tartozkodsz, az szinten olcsobb, mintha csak 1 hetig maradsz
minel elobb veszed annal olcsobb, de egy bizonyos ar ala nem fog menni, tehat ha most veszel egy jovo juliusi jegyet az nem fog 5 dollarba kerulni :D
en jovo honapban megyek haza es mar februarban megvettem a jegyet
azota kb. heti rendszeresseggel ranezek a jaratokra (arra a datumra ami nekem van) es csak felfele mennek az arak, illetve hosszabb csatlakozasi idos jaratok vannak ugyanazert a penzert :(
elofordult viszont olyan is, hogy haza kellett utaznom szilveszterre, es november vegen vettem meg a jegyet es eletem eddigi legolcsobb repjegyet kaptam ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!