Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Repülőjegy foglalás melyik...

Repülőjegy foglalás melyik oldalon ajánlott?

Figyelt kérdés

Aki sűrűn foglal repülőjegyet, rám tudna írni? Lenne egy-két kérdésem.

Előre is köszönöm.

2016. nov. 15. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
35%
Mindig a kiválasztott légitársaság saját weboldalán ajánlott.
2016. nov. 15. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Használj metakeresőt. Hipmunk, momondo, kayak azok, amikkel nem lesz gondod.

Amúgy ott vedd meg, ahol a legolcsóbb.

2016. nov. 15. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és van bank kártyadíj foglaláskor(+pár ezer forint)?
2016. nov. 15. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindig a kiválasztott légitársaság saját weboldalán ajánlott. - Ez a legostobabb valasz amit idaig a GYIKon olvastam.

Eszedbe ne jusson nemzetkozi jegyet legitarsasag oldalarol venni. Az esetek 98%-aban kereso oldalakon SOKKAL olcsobb a jegy! Higgy nekem, 13+ eve elek az USA-ban, nem egyszer nem 2x vettem jegyet magamnak illetve ide latogato rokonoknak/ismerosoknek. Mindig az alabbi oldalakat hasznalom (mindig azt amelyik olcsobb):

expedia, cheapoair, onetravel.

Persze kivancsisagbol mindig megnezem a legitarsasag oldalat, amikor mar megvan, hogy melyik nap melyik geppel akarok repulni es a 13 ev alatt meg egyszer sem fordult elo olyan, hogy kozvetlen a tarsasag oldalan olcsobb lett volna a kiszemelt jegy.

Kivetel, amikor belfoldi (USA-n beluli) jegyeket vasarolok. Olyankor, a United weboldalan peldaul ugyanannyi a jegy mint az expedia oldalan. Ugyanez igaz az American-re is, de ha nemzetkozi jegyet veszel a keresok mindig olcsobbak.

A kereso megmutatja, hogy mennyi a jegy es mennyi az ado. Ezt az osszeget vonjak le a kartyadrol. Nincs kulon kartyahasznalati dij. Ha meg levonnak valamit az csak extra szolgatatas, pl. neha a szek valasztas penzbe kerul illetve ha biztositast kotsz a jegyre, stb.

2016. nov. 15. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag itt mindenki csak féligazságot ír.

1. OTA- keress, amit írtak kayak, momodo stb. Én momodo-t használok.

2. a legtöbb esetben olcsóbb (sokkal) OTA-n keresztül, de nem mindig, nézd meg a légitársaság oldalát is

3. általában van kártyahasználati díj, de pl van olyan oldal ahol a Maestro kártyával való vásárlás ingyenes és van olyan ahol pl Visa kártya ingyenes. Általában a kártyadíj 5-10 esetleg 15 EUR, mindig az OTA-tól és a kártyatípustól függ.

2016. nov. 15. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
#4: Kiváncsiságbol megnéztem az expedia árait. Tengeren túlra valóban olcsóbb jegyeket mutat, Európán belül meg drágábbakat, mint a légitársaság honlapja.
2016. nov. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!