Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Repülőjegy foglalás BUD-JFK-LA...

Repülőjegy foglalás BUD-JFK-LAX? Lesz még ilyen?

Figyelt kérdés

Szeretnék a jövő nyáron Los Angelesbe utazni a családommal (4 felnőtt).

A kikötésem az utazással csupán az, hogy British Airways (BA) és London (Heatrow)- New York (JFK)- Los Angeles (LAX) legyen az útirány. Jún. 7-tól júl közepéig lennénk kint. Egyértelműen retúr jegyről van szó.

A kayak.com-on látom a legolcsóbbnak a jegyeket és ott nézkélem. Ma nézegettem és nem volt ilyen útirányos repülőút, amilyet én szeretnék.

Ha ma nem volt akkor lehet, hogy egy hét múlva már lesz, vagy ezek a menetrendek már fixek és nem lesznek újak?

Árban nem szeretnék 980 dollár fölé menni.

2014. szept. 15. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha Ba-val mész, miért szállsz át New Yorkban? Miért nehezíted meg így az életed. A JFK átszállásra egy nagy katyvasz.

Érdemesebb úgy menned, hogy BP-London-LAX.

2014. szept. 15. 16:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Mert imádom NY-ot és tavaly is ugyanígy repületem.

BUD-Heatrow (BA)

Heatrow-JFK (BA)

JFK-LAX (AA)

szeretek világot is látni utazás közben :-)

2014. szept. 15. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Vilagot latni? Miert mennyi idod van a csatlakozasig? Par ora? Mert akkor nem hagyod el a repteret es a vilaglatasod kimerul a JFK-ben.

En ezeket hasznalom rendszeresen: expedia, cheapoair, onetravel. Mit szeretnel vagy mit nem tudod, hogy nem rajtad mulik. Nyaron a jegyek altalaban dragabbak, de minel elobb veszed meg annal olcsobb. Persze egy idon belul mar nem lesz olcsobb. Vagyis ha most vagy 1-2 honap mulva veszed meg a jovo juliusi jegyeket, nem lesz most olcsobb mint jovo honapban, de tutti olcsobb lesz, mintha jovo februarban akarnad megvenni.

Persze ilyen elore pedig okosan kell tervezni, mert ki tudja mi lesz jovo nyaron, ezert en mindig elfogadom a weboldal altal ajanlott biztositast (mikor a jegyet kifizetnem ott ajanlja fel), mert abban az esetben ha nem tudok utazni (barmi okbol kifolyolag) nem veszitem el a penzem es nem kell horribilis osszegeket fizetnem a valtoztatasert).

2014. szept. 15. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!