Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Repülőjegy foglalás Coloradoba?

Repülőjegy foglalás Coloradoba?

Figyelt kérdés
Körbenéztem interneten wizzair exepedia ibusz cheapoflights skyscanner szinte minden ilyen oldalon de sehol nem találtam 400ezernél olcsóbb jegyet. Augusztusban szeretnék kiutazni vagy idén vagy jövőre. A pontos hely grand junction. 200ezernél nagyon többet nem tudok rászánno de mindenko azt állítja nem is több.ha valaki tudna ilyet találni ellinkelné? Illetve ha jövőre mennék mennyivel előre lehet lefoglalni? És azt a dátumot lehet tologatni bizonyos keretek között?

2016. jún. 16. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:

836 euró. [link]

Az indulási és érkezési időpontokat fenn tudod állítani.

Ez alá úgy tudnád vinni, ha később mennél/jönnél, vagy nem budapesti indulásra keresnél.

2016. jún. 16. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, Bécsi esetleg Pozsonyi indulás mennyire lehetséges, de onnan elég jó árban van már jegy.

[link]

2016. jún. 16. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyáron mindig drágább a jegy az usába valami miatt.
2016. jún. 17. 11:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden utazas dragabb, ha a fejlett orszagok iskolasai vakacion vannak. Menjel osszel, ha csak a hegyekeket akarod latni! Londoni indulassal nezzel az USA-ba! Londonig el tudsz vergodni Wizzairrel, Easyjettel, vagy Ryanairrel.
2016. jún. 17. 14:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként Londonból néztem indulást a bátyám ott lakik es onnan kb. 3x drágább. Suli miatt csak nyáron tudok menni és nem a hegyek miatt...
2016. jún. 17. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!