Megtagadhatja a bevándorlási tiszt a belépést? Mennyi az esély rá?
JOl tudja az elso, ESTAval kizarolag 90 napot lehet az USAban tartozkodni.
Ha tovabb maradsz, akkor tultartozkodtal es automatikus kitiltas jar erte.
Ha mindenkepp ilyen hosszu ideig akarsz maradni, akkor a kovetsegre kell menni vizumot igenyelni. De ahhoz nagyon jo magyarazatot kell adnod, hogy miert nem eleg a 3 honap es miert kell neked 6.
Az, hogy a parod kint el (es amerikai) az nem hatja meg oket. Ha ugy gondoljak, hogy azert jossz, hogy illegalisan itt maradj, akkor siman megtagadhatjak a bejovetelt es akkor az elso geppel mesz vissza.
Egyszerubb ha 90 napra jossz, a paroddal osszehazasodtok es beadjatok a zoldkartya kerelmet (ha egyaltalan az USAban tervezel letelepedni)
Már leírták előttem, hogy ESTA-val csak 90 napig tartózkodhatsz sajnos. Anno amikor kijöttem én is így csináltam, de már a 3 hónapra is húzták kicsit a szájukat, hogy miért ilyen sokáig. Azt pedig meg ne említsd, hogy a párodhoz mész, mondd azt, hogy csak egy "jó barátod", mert ez nem hogy elősegítené, de inkább ronthatja az esélyeidet. Engem is kb 20 percig faggattak Amszterdamban minden apró részletről :/
27/N
Én csak 2 hétre mentem és a lány akkor még a barátnőm se volt de így is kérdezték hogy milyen kapcsolatban vagyunk, honnan ismerem, rá is kérdezett hogy a barátnőm e. Nem hazudtam mert akkor még nem voltunk együtt.
Leizzasztott rendesen a kérdéseivel.
Ha azt mondom hogy a barátnőm és hogy 90 napra megyek akkor kisebbek az esélyeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!