Esély hogy Kanadába költözhessek?
Minden vágyam, hogy Kanadában éljek.
A célpont azon belül Vancouver lenne.
a szakmám felszolgáló, és van külön nemzetközi barista, mixer szakmám.. Felsőfokú angol nyelvvizsgával rendelkezem, amit használni is tudok, nem úgy hogy meg van, de egy szót se tudok kibökni. s jogosítvánnyal is rendelkezem, csak azt nem tudom, hogy lehet-e kint használni. ez is egy kérdés lenne.
előre is köszönöm a válaszokat.
Ha ki szeretnél menni, a kanadai kormány oldalán van a bevándorlással kapcsolatos infó, és egy teszt, amit kitölthetsz, hogy lásd, mennyire lenne esélyed. A felsőfokú jó, de azt nem értem, hogy van, ha nem tudsz egy szót se kibökni. Márpedig ki kell, mert mielőtt a kivándorlás folyamatába belekezdesz, IELTS nyelvvizsgát kell tenned, ami szóbeli-hangsúlyos. Ennek az eredményéven 3 hónapod van, hogy beadd a kivándorlási kérelmed.
Semmi sem kompatibilis az ottani dolgokkal, így a jogsi sem.
Vancouver sokak szerint nem ideális célpont most, a kedvező klíma és fekvés miatt "telítődött" a város. Legalábbis ezt rebesgetik.
Ja értem, én olvastam rosszul, bocsi :)
A családot is lehet, de nekik is külön be kell nyújtaniuk a kérelmet és őket is elbírálják. Nyelvvizsga nekik is kell komplett családként más az egész folyamat, azt annyira nem ismerem. De el kell olvasnod mindent.
Itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!