Ki lehet úgy költözni jelentősebb anyagi tartalékok nélkül Kanadába, ha az ember fix állásra megy ki?
Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 11:34
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy ne kelljen több millióval rendelkeznem, hanem elég legyen csak pár százezer.
2016. nov. 11. 11:50
3/11 anonim válasza:
Ha tuti az állás, akkor legyen pénzed a pánikszerű hazaútra, meg kb 3 havi lakbér+megélhetésre.
4/11 A kérdező kommentje:
programozóként szeretnék majd kimenni.
2016. nov. 11. 13:17
5/11 anonim válasza:
Szerintem (bár én még sosem voltam) Kanada olyan mint Manchester, csak sokkal nagyobb...
6/11 anonim válasza:
Am mit akarsz programozni Kanadában? A programozók krémje kaliforniában tobzódik, vagy nem?
7/11 anonim válasza:
Igen, ha egyből munkába tudsz állni. Az első hét általában papírok intézésével telik. A programozók jól keresnek és fizetés hetente van. Amire pénz kell: repülőjegy, lakbér+kaució (kezdetben elég, ha szobát bérelsz), megélhetés pár hétre, ha mégsem úgy alakul.Később esetleg autót venni, de az sem olyan drága.Persze attól függ hová mész, Vancouver pl. nagyon drága.
8/11 A kérdező kommentje:
Ezt a Kanada olyan, mint Manchester dolgot kifejtenéd?
Sok programozó van a szilícium völgyben ez igaz, de én nem csípem az amcsikat, úgyhogy inkább Kanadába mennék.
2016. nov. 11. 15:38
9/11 A kérdező kommentje:
Melyik részek olcsóbbak, melyikek drágábbak?
2016. nov. 11. 16:45
10/11 A kérdező kommentje:
Átlagos programozóként is van esélyem, vagy csak a profikat keresik?
2016. nov. 13. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!