Az Usa határon gond lehet az hogy egyáltalán nem beszélek angolul és hogy csak max kb 100 Usd lesz nálam? ( a többi bank számlán) tapasztalatokat várnék
ma 10:50
Nem mindenki angol nyelvet tanul.
Én anno annak idején oroszt tanultam, ahogy mindenki más. Így oroszul tudok, angolul nem.
Sok országban nem az angol az anyanyelv, hanem orosz, német, francia, spanyol stb. Ők közül is sokan nem tudnak angolul.
Tudod, nem csak az angol a világnyelv.
"2017-ben hogy nem beszél valaki angolul? :D"
Van aki németet tanult az iskolában.
Én angolul tanultam de nem tudtam szinte semmit és csak 2-3 éve kezdtem el jobban tanulni mikor megismerkedtem egy lánnyal aki azóta a barátnőm és nem beszél magyarul.
De mondom, előtte nem tudtam szinte semmit, külföldön se jártam, angollal se találkoztam és a külföldiek közül is csak német nyugdíjasokat meg románokat, szerbeket láttam errefelé.
Közeli ismerőseim nagy része egy értelmes mondatot se tud idegen nyelven.
Kiosk nem minden reptéren van(ahol én voltam ott nem volt) és abban se vagyok biztos hogy kötelező használni. Tudomásom szerint a válaszaidat kinyomtatja egy papírra amit a határőrnek átadsz és ő még kérdezhet bármit. Kétlem hogy egy cetlivel a kezedben csak úgy kisétálsz, főleg hogy még pecsét is kell az útlevélbe(bár a mai világba egy gép is tud pecsételni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!