Los Angelesbe mennyi idő kb. a repülőút Budapestről?
Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 20:25
1/9 anonim válasza:
Nincs kozvetlen jarat, csak atszallasos. FRA-LAX onmagaban 12 ora, ha nincs semmi keses (de van...), + a BUD-FRA 1:45 ora nettoban. Ennel rovidebb nemigen van, AMS-LAX ugyan csak 11 ora, de a BUD-AMS 2:15 ora. A csatlakozas 3-4 ora is lehet.
2/9 A kérdező kommentje:
Uramisten... 12 óra?? :O
2017. márc. 9. 20:49
3/9 anonim válasza:
Miert mit vàrtàl? LA nem a szomszèdban van. Legutòbb mikor LA-be repûltem, akkor 1òra30perc volt a Budapest-Frankfurt. Ott 3 òra vàrakozàs utàn 12 òra 15 perc volt a Frankfurt -LA. Amikor elindultam otthonròl ès megèrkeztem LA-be az ismerősömhöz, 20 òra telt el. De nagyjàbòl minden amerikai utam ennyi.
4/9 A kérdező kommentje:
Na akkor nem megyünk sehova... Nem bírnék ki 20 óra repülőutat. Köszönöm az infót!
2017. márc. 9. 22:16
6/9 anonim válasza:
Azt gondoltad hogy 2 óra alatt ott vagy vagy mi?
7/9 anonim válasza:
Nem a repülő ùt 20 òra. Hanem az indulàstòl a teljes megèrkezèsig. A repülès kevesebb.
8/9 anonim válasza:
Mehetsz Canadan keresztul, LA - Toronto 4 ora 40
Toronto Budapest 8 ora 40, atszallas kozott 1 ora 50perc varakozas
9/9 mytravel válasza:
De a földrajz se volt erössége? Àprilistól ha jól tudom az Austrian Airlines indít közvetlen járatot Bécsböl. Menj Bécsig vonattal vagy akár oda is repülövel azt irány L.A. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!