USA-ba menet vihetek magammal ételt kézipoggyászban?
Röviden és tömören annyi a helyzet, hogy allergiás vagyok szinte az összes főbb ételcsoportra, és elvileg nem összeegyeztethető, hogy összekérjek erre egy menüt.
Azt viszont tudom, hogy valahogyan szabályozzák, hogy milyen kaját viszek be (erre a szabályra amikor először mentem ki, nem figyeltem, mert még nem érintett), mekkora károm származhat abból, ha szépen összecuccolok, és magammal viszek egy napi főtt kaját?
Nem pontosan értettem, elolvastad-e a légitársaság által küldött emailt. Választottál-e kaját.
Tudod, manapság a vegák, vegánok, ilyen-olyan vallásból ezt-azt nem evők, menstruálók, agybajosok számára is van külön menü. Nem hinném, hogy te ne lennél képes besorolni magadat valamelyik fenti csoportba.
Másképp mondom, 8 órán át enni azt a fajta menüt, amit sok millió hasonszőrű társad ilyen olyan okból képes megenni.
No jó, te töltöttkáposztát akarsz enni gyermekkori bilireszoktatási traumád okán, értjük.
Nincs rá mód.
Másodiknak köszönöm! :)
Első, még nem vettem meg a jegyet. Csak tervezek kimenni, és szeretnék előre készülni. :) Egyébként meg nem azért nem eszek meg sokmindent, mert finnyás vagyok, hanem mert olyan testi tüneteim jelentkeznek tőlük, amiktől megbánom, hogy megszülettem. És nem az a baj, hogy nem tudom besorolni magam egy kategóriába, hanem hogy túl sok kategória van. :)
Ahogy elozo leirta, a lenyeg, hogy az USAba lepes elott a kajat edd meg vagy mar a repteren, az ellenorzes elott dobd ki. Vagy add oda a legikiseronek, o majd a gepen kidobja.
Gyumolcsot, husarut tilos behozni az USAba. Csinalhatsz magadnak akarmilyen szendot, fott csomagolt kajat, a lenyeg, hogy amikor az ellenorzeshez ersz mar ne legyen nalad semmi.
En itt elek, sokat utazom. Legutobb hoztam magammal egy banant, es a hejat a szatyromba raktam es amig vartam a borondot, a szolgalati kutya leult a szatyrom melle es nezett ram. A biztonsagi tiszt meg vallatott, hogy mi van nalam. Mikor mutattam, hogy bananhej, mondta, hogy dobjam a kukaba.
Masik alkalommal egy 2gyerekes csaladtol egy nagy zsak narancsot vettek el es a szemuk lattara hajitottak a kukaba.
Viszont peldaul a turo rudi meg az 5 csomag gesztenye pure es a pilota keksz meg a vanilias karika nem zavarta oket, mert az gyari csomagolt cucc.
Jo utat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!