Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ba menet vihetek magammal...

USA-ba menet vihetek magammal ételt kézipoggyászban?

Figyelt kérdés

Röviden és tömören annyi a helyzet, hogy allergiás vagyok szinte az összes főbb ételcsoportra, és elvileg nem összeegyeztethető, hogy összekérjek erre egy menüt.

Azt viszont tudom, hogy valahogyan szabályozzák, hogy milyen kaját viszek be (erre a szabályra amikor először mentem ki, nem figyeltem, mert még nem érintett), mekkora károm származhat abból, ha szépen összecuccolok, és magammal viszek egy napi főtt kaját?

2017. márc. 3. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
19%

Nem pontosan értettem, elolvastad-e a légitársaság által küldött emailt. Választottál-e kaját.

Tudod, manapság a vegák, vegánok, ilyen-olyan vallásból ezt-azt nem evők, menstruálók, agybajosok számára is van külön menü. Nem hinném, hogy te ne lennél képes besorolni magadat valamelyik fenti csoportba.

Másképp mondom, 8 órán át enni azt a fajta menüt, amit sok millió hasonszőrű társad ilyen olyan okból képes megenni.

No jó, te töltöttkáposztát akarsz enni gyermekkori bilireszoktatási traumád okán, értjük.

Nincs rá mód.

2017. márc. 3. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Felvinni felviheted de legtobb elelmiszert, foleg husarut, zoldseget vagy gyomolcsot, es mas arut ami nincs gyarilag becsomagolva, nem szabad bevinni US teruletere, tehat amit magaddal hozol meg kell enned, vay ki kell dobnod.
2017. márc. 3. 21:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Másodiknak köszönöm! :)

Első, még nem vettem meg a jegyet. Csak tervezek kimenni, és szeretnék előre készülni. :) Egyébként meg nem azért nem eszek meg sokmindent, mert finnyás vagyok, hanem mert olyan testi tüneteim jelentkeznek tőlük, amiktől megbánom, hogy megszülettem. És nem az a baj, hogy nem tudom besorolni magam egy kategóriába, hanem hogy túl sok kategória van. :)

2017. márc. 3. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

Ahogy elozo leirta, a lenyeg, hogy az USAba lepes elott a kajat edd meg vagy mar a repteren, az ellenorzes elott dobd ki. Vagy add oda a legikiseronek, o majd a gepen kidobja.

Gyumolcsot, husarut tilos behozni az USAba. Csinalhatsz magadnak akarmilyen szendot, fott csomagolt kajat, a lenyeg, hogy amikor az ellenorzeshez ersz mar ne legyen nalad semmi.

En itt elek, sokat utazom. Legutobb hoztam magammal egy banant, es a hejat a szatyromba raktam es amig vartam a borondot, a szolgalati kutya leult a szatyrom melle es nezett ram. A biztonsagi tiszt meg vallatott, hogy mi van nalam. Mikor mutattam, hogy bananhej, mondta, hogy dobjam a kukaba.

Masik alkalommal egy 2gyerekes csaladtol egy nagy zsak narancsot vettek el es a szemuk lattara hajitottak a kukaba.

Viszont peldaul a turo rudi meg az 5 csomag gesztenye pure es a pilota keksz meg a vanilias karika nem zavarta oket, mert az gyari csomagolt cucc.

Jo utat!

2017. márc. 3. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:
10%
az az érzéem, a kérdező kicsit túltolja az önsajnálatát.
2017. márc. 4. 16:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, negyedik! :)
2017. márc. 4. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!