Az hogyan lehetséges, hogy Bécsből közvetlen járattal kiutazni drágább, mint Budapestről Bécsbe repülővel, és onnan tovább? 200 000 Ft körüli jegyárak, de majdnem 40 000 Ft a különbség közöttük a közvetlen járat "javára".
> "Sem a távolság, sem az átszállások száma nem igazán számít. "
> Mekkora baromságot írt az 1-es...... Látszik, hogy nem sok repjegyet vett....
Hát igen, mostanság csak évi 10-15 repülőutam van, volt amikor 30-nál több van. Mesélj, most miért baromság ez? Egy kis USA vagy kanadai reptérről ahonnan egyetlen légitársaság közlekedk a hub-ba nagyon könnyen többe kerülhet egy harminc perces út mint egy transzkontinentális út. Az átszállások számában lehet, hogy kicsit egyszerűsítettem: általában több átszállással olcsóbb az út de ez sem ennyire egyszerű mert lehet kifogni olyan várospárt (még transzkontinentálisan is) amit egy pont-pont low cost repül de hagyományos társaság csak átszállással repüli tehát éppen hogy az átszállásos lesz az olcsóbb. Na akkor tehát hol tévedtem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!