Ilyen lehetséges? (Gyakorlott tamponhasználók! ) Szerintetek van különbség?
Figyelt kérdés
Nem túl régóta használok még tampont, több márkát is kipróbáltam már, szerintetek van különbség?
Nem szeretnék ingyen reklámot csinálni, de 3márkából eddig kettő fennt létekor fájdalmat tapasztaltam (az első alkalmat eltekintve a ki és be rész sosem fájt). Általában a normált használom, a maxi biztos hogy szükségtelenül nagy lenne, a minitől tartok, hogy esetleg nem lenne e túl kicsi a nedvszívó képessége.
Szóval ez a fájdalom lehet attól is, hogy valami miatt nem felel meg a hüvelyemnek az anyaga keménysége nemtudom mije a tamponnak vagy esetleg csak a rossz felhelyezés (bár szerintem akkor mindet rosszul használnám) vagy a fertőzés/kevés vérzés okozhatja?
Válaszokat köszönöm! Agyhalottak kíméljenek és ezt is köszönöm!
2016. okt. 10. 16:47
1/6 anonim válasza:
26 éve használok (nem állandóan) tampont. Ez idő alatt azt tapasztaltam, hogy nekem az O.B. vált be, abból is kizárólag a normál (vagy amikor már kevés a vérzés, akkor a mini). Másik márkáknál én is tapasztaltam kellemetlen, feszítő érzést. De lehet hogy csak én képzelem be! :D
2/6 anonim válasza:
Nem egyformák a tamponok (ahogy a betétek sem), ki kell próbálni többfélét, hogy megtaláld azt, ami neked kényelmes. Én például sajátmárka-mániás vagyok, az o.b.-t rendkívül kellemetlennek találom, pedig arra esküsznek a legtöbben.
3/6 anonim válasza:
Nálam akkor van ilyen érzés ha nem megy fel elég mélyre a tampon.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2016. okt. 11. 00:53
5/6 anonim válasza:
Én Lidl-es legolcsóbbat használok, amivel semmi bajom, az ob-től ellenben úgy fájt mindenem, hogy az nem igaz, plusz alig ment fel.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen annál már énis tapasztaltam hogy jó
2016. okt. 11. 07:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!