Akik az Államokban túltartózkodtatok, hogyan találtatok munkát?
Milyen munkákat végeztetek, hogyan jutottatok a munkához?
Milyen volt az illegális élet és hogyan legalizálodtatok?
Minden érdekel, légyszi ne kezdjetek el fikázni, nem áll szándékomban így élni, dolgozni csak érdekel.
Azok, akik túltartózkodnak úgy találnak munkát, hogy a 90-es években mentek ki és szereztek sok ismerőst. Amikor munka van ezek az ismerősök hívják őket dolgozni, lemegy a munka, aztán megint várnak a telefonra.
Legalizálódni meg legfeljebb úgy tudnak, ha megházasodnak, de ez is hosszú folyamat. Obama próbálta volna elintézni, hogy azok akik kint vannak (azután érkezőkre nem lett volna érvényes) könnyebben tudjanak legalizálódni, de leszavazták, így csak a házaság marad.
Mai napig sokan kimennek az ESTA-val és "elfelejtenek" hazajönni, persze ez még mindig járható út, manapság azért ott van az internet a facebook csoportok amik azért hatalmas segítséget nyújtanak.
Én senkit nem fikázok aki elhatározza hogy ezt az életformát választja, viszont kőkemény elszántság, akarat és problémamegoldó képesség kell hozzá. Akik ezekkel a képességgel rendelkeznek azokról tudom hogy képesek kint egy jó eletet összekovácsolni.
Találkoztam több illegális dolgozóval Californiában Los Angeles és San Francisco között boltban dolgoztak eladóként, turisztikában. Mondjuk személy szerint én támogatom a legalitást, de ezt mindenki maga tudja.
Van pár videóm fenn a környékről , ha esetleg érdekel nézz bele.
Üdv,
1 K M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!