Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az Egyesült Államokban miért...

Az Egyesült Államokban miért tartják élhetőbbnek a mindennapokat mint Európában? Miben más ennyire mint Európa?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül a bérekre gondolok, ugyanis Ausztriában és Németországban is meg lehet keresni azt a pénzt mint Amerikában, mégis sokak szerint sokkal jobb az Államokban élni mint pl Németországban... Miben ennyire más az USA?
2016. okt. 2. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy fogalmaznék, hogy más az élet. Nem jobb vagy rosszabb, hanem más. Mentalitás, életvitel. Illetve tapasztalatom szerint az USA-nal nincs középút. Van aki szereti, van aki utálja. Igazándiból elmagyarázni nem nagyon lehet, meg kell tapasztalni. Nekem pl jelenleg alacsonyabb a bérem, mint amennyi bármely nyugati országban lehetne Európában, mégis itt vagyok, annak ellenére hogy nem vagyok vak, itt is vannak bőven gondok, problémák, nehézségek, de az összkép tekintetében jóval több potenciált látok az USA-ban, mint Európában.
2016. okt. 2. 21:49
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Azért ha életed során láttál 1-2 amerikai filmet, te magad is választ tudnál adni saját kérdésedre.
2016. okt. 2. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést hányszor akarod még kiírni?!?
2016. okt. 2. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!