Egyesült Államokban a repülőtársaságokról vélemény?
Sziasztok!
Hamarosan az USA-ba utazok "körülnézni" pár hétre, és az egyik államból a másik államba szeretnék repülni. Akinek van tapasztalata, melyik amerikai repülőtársaságot ajánlaná, milyen véleménnyel vagytok egy-egy repülőtársaságról? Főként a járattörlés gyakorisága, esetleg bőrönd elhagyás a szempont.
Nem tudom mondták-e már neked, de a szabad piacon csak az él meg, aki minőséget szolgáltat. Ebből az is következik, ha valaki nem tudná beugróként letenni az asztalra a jó szolgáltatást, már csődbe ment volna. Nem baj, ha most még nem érted. Odakinn majd megérted.
Amúgy válaszd a legolcsóbbat, ha elfogadsz egy tanácsot.
Már csak azt nem értem, mire alapozod a bőrönd-elhagyási teóriádat, és milyen járattőrlésektől tartasz?
abszolut helytallo amit az elso irt
rengeteg amerikai legitarsasaggal utaztam (meg kulfoldivel is) es SOHA nem azt nezem, hogy melyik nyujt jobb szolgaltatast, mert mindegyik elvisz Abol Bbe. A kesesek nem a legitarsasag hibaja hanem egy csomo minden mase.
Nyugodtan utazhatsz barmelyikkel es ha tenyleg tanacs kell, akkor valaszd a legolcsobbat!
En ezekkel repultem eddig es soha semmi bajom nem volt veluk. Persze a borond egyszer egyszer elkallodik, de mindig meg is talaljak majd ingyen/bermentve az altalam megadott cimre ki is szallitjak, ugyhogy ez nem szamit. (raadasul a borond eltevedes sem a legitarsasag hibaja)
Southwest, JetBlue, United, American, Frontier, Delta, Virgin America es anno Continental meg a TWA
Köszönöm szépen a válaszokat.
A Frontierről elég sok rossz véleményt olvastam, nagyrészt, hogy késleltetik a járataikat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!